PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=285399}

Loveless

2005 -
6,7 1,3 tys. ocen
6,7 10 1 1306
Loveless
powrót do forum serialu Loveless

kto ogląda takie pierdoły ?? Oczywiście oprócz 5-6 latków :)

ocenił(a) serial na 9
criskrakow

hm. mam 15 lat i podobało mi się to.
A tak w ogóle sądzę że 5 latki są jeszcze za małe by oglądać bajki
o tematyce męsko-męskiej. Chociaż w tym anime nie było nic takiego nie stosownego, ale i tak uważam że może to troszkę za wcześnie.
Z drugiej strony jak człowiek chce nauczyć dziecko że związki męsko-męskie są okey, to takie delikatne bajki na bank pomogą. ;d
A i nie obrażaj anime. To że tobie się nie podobają nie znaczy że są dla młodszej widowni i nie są godne obejrzenia. ;)
Pozdrawiam.

criskrakow

nie obrażaj anime, to jest jedno z moich ulubionych a wcale nie mam 5-6 lat...

criskrakow

ta anime jest o gejeach? bo juz nie czaje was...

ocenił(a) serial na 8
marekk871

tak, to anime jest o gejach ;) wbrew pozorom jest ich bardzo, bardzo dużo. wiele osób myśli, że to bajki ale jest mnóstwo 'produkcji' dla dorosłych XD"

ocenił(a) serial na 9
criskrakow

Ja mam 16 i mi się bardzo podobało(oceniłam na 9)ale to co napisałeś to tylko twoje zdanie,więc...a oglądałeś chociaż??Bo jakoś mie się wydaje że to tylko tak z opisu filmu,a może nawet 1 epa nie obejrzałeś <333
Pozdro;**

Miyuki-chan

W tym sęk że oglądałem bo zajmuję sie tematyką napisów i mam do czynienia z dużą ilością anime.A anime nie obrażam ,bo są takie które i mi się podobały ale akurat ten jest debilny jak dla mnie

użytkownik usunięty
criskrakow

Twoja wypowiedź brzmi zdecydowanie jak wypowiedź kogoś, kto nie ma zielonego pojęcia o anime i japońskiej kulturze. Seria Loveless skierowana jest do nastolatków, czy raczej nastolatek, NIE dzieciaków z przedszkola. I, jeśli masz o tym jakiekolwiek pojęcia, to wiesz to doskonale. BTW, gratuluję poziomu wypowiedzi, na prawdę... głębia aż człowieka dreszcze przechodzą. Swoją drogą, Loveless nie lubię, poza tym, ze ma ładną kreskę i fajnie zarysowane charaktery postaci.

ocenił(a) serial na 10
criskrakow

Trudno uwierzyć, że ktoś, kto niby wie, co to anime i że nie ogranicza się do Pokemonów i Sailor Moona zaszczycił nas taką wypowiedzią. x) Loveless jest moim zdaniem cudowne. A shonen-ai nie każdy musi lubić .

criskrakow

JA. A mam 15 lat. A Loveless jest boskie <33

ocenił(a) serial na 10
criskrakow

Ja mam 27, oglądałam, gdy miałam jakieś 25 (wciąż miło wspominam). Myślę, że są to głównie animy dla płci żeńskiej:). Fajne czasem sobie obejrzeć taki melodramacik^^ eh... aż chyba sobie zapuszczę drugi raz;)

ocenił(a) serial na 9
criskrakow

Az chce się do wszystkich co skomentowali tą wypowiedź wywrzeszczeć do ucha "NIE KARMIĆ TROLA!!" -.-