PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548378}

Luther

2010 - 2019
7,9 37 tys. ocen
7,9 10 1 37071
7,7 25 krytyków
Luther
powrót do forum serialu Luther

Coś mam problem ze znalezieniem listy soundtracków z drugiego sezonu. A strasznie chciałabym
zdobyć ścieżkę dźwiękową, która powtarzała się często w ostatnim odcinku tego sezonu - np. w
momencie kiedy jeden z bliźniaków zabijał pasażerów samochodu. Z góry dziękuję za wszelką
pomoc i informację :)

ocenił(a) serial na 10
Alicja_Klara

Na YT wpisujesz luther soundtrack i wyskakuje ci okienko z listą piosenek do odtworzenia. Włączasz i cieszysz się muzyką.
ps. lista zawiera soundtrack z 1 i 2 sezonu :)

adameczek1314

Tylko że tego konkretnego utworu nie mogę znaleźć... No ale cóż, trudno. Pewnie jeszcze nie ma w internetach. Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Alicja_Klara

Hmm, a przesłuchałaś wszystkie utwory? Być może, że urywek piosenki nie zawsze nam podpowie czy to ta piosenka czy inna. Kurde znajdę ją dla ciebie choćby nie wiem co ;)

ocenił(a) serial na 10
adameczek1314

czy to może być to /watch?v=30U1-5-k1P4? czy bardziej ci chodzi o tą melodię gdzie bliźniak np. morduje swoją ofiarę w samochodzie na postoju?

adameczek1314

Dokładnie o ten moment mi chodzi - zabijanie na postoju przez bliźniaka.
Jejku, dziękuję za pomoc :D To przemiłe z Twej strony. Choć piosenka, którą wysłałeś, to nie to.
Właśnie coś mi się zdaje, że tej ładnej melodii jeszcze nie ma. Może w ogóle nie będzie, bo zauważyłam że soundtrack z tego serialu, jako sam theme, nie piosenki, nie jest za bardzo rozpowszechniony :(

ocenił(a) serial na 10
Alicja_Klara

Przeszukałem całe internety :) i znalazłem tylko te oficjalne piosenki z soundtracku. Co oznacza, że nigdy się nie dowiemy jak się nazywa owa pieśń (przez to wsłuchiwanie sam się napaliłem na nią :D) Dopóki nikt z BBC nie poda tytułu to możemy liczyć tylko na łut szczęścia... Ehh.

adameczek1314

Żeby ten Paul Englisby wydał jakąś płytę ze swoją muzyką filmową... Albo samo BBC, jakoż prawisz. Tak czy siak, trzeba czekać. Zawsze zostaje jeszcze odsłuchiwanie muzyki z samego filmu xD

ocenił(a) serial na 10
Alicja_Klara

Hehe :)

ocenił(a) serial na 10
Alicja_Klara

bo jeżeli ci chodzi o te drugie to będzie trochę lipa. bo niestety w oficjalnym wydaniu soundtracku brak nazwy

ocenił(a) serial na 7
Alicja_Klara

ten utworek jest rewelacyjny z koncowki drugiego odcinka:-).. --> http://www.youtube.com/watch?v=OET8SVAGELA ----> Gil Scott-Heron - 'Me And The Devil'

marcinkf

Całkiem fajna, przypomnialam sobie, ze rzeczywiscie byla w tym odcinku. Ale tej melodii z czwartego odcinka jak nie ma tak nie ma w internetach...

Alicja_Klara

Wiem, że odkopuję stary temat - nie miejcie mi tego za złe ( zwłaszcza, że nie jestem pewna czy znalazłam właściwą piosenkę ). W każdym razie wydaje mi się, że macie na myśli tę: http://www.youtube.com/watch?v=QbI__slPf30

brutek

Jeju, nawet nie wiesz, jaka jestem Ci wdzięczna <3 wszędzie szukałam, i nic. Wykopałaś jak spod ziemi :D

Alicja_Klara

Czyli to o tę chodziło - cudnie!
Swoje odczekałaś, ale lepiej późno niż wcale :)