co na to tomek (Andrzej Młynarczyk) jej mąż małgorzata chodakowska - mostowiak ( Barbara kurdej -Szatan) jest w ciąży po powrocie do domu do tomka zobaczy że ten jest z agą
Ile ty masz lat, że masz problemy z składnią zdań?
a zapomniało mi się, że to forum "m jak miłość", tutaj są na ogół takie przypadki :v
i bardzo dobrze od początku kibicowałam Tomkowi i Adze, Aga by nie postąpiła tak jak Gosia.
Mhm, ale za to była zdolna zaprowadzić do łóżka cudzego faceta, żeby zajść w ciążę.
:)
1. Do łóżka z cudzym mężem pognała, a nawet zaszła z nim w ciążę,
2. Zbywała Adasia, trzymając go na haczyku.
3. Strzelała oczami za Tomkiem, psując i tak kiepskie małżeństwo z Gochą
4 równocześnie omotała jego bratanka (sporo młodszego od siebie), którego zwodziła przez dłuższy czas, aż w końcu wdała się z nim w romans i nie miała skrupułów.
O kimś zapomniałam?
No, chyba trzeba ją beatyfikować, drugiej takiej świętej jak ona nie ma.
Lubi Tomeczka, całą jego rodzinę oraz przyjaciół, poza ten krąg nawet nie wychodzi a i tak ma adoratorów, że pozazdrościć:)
Fakt, Aga nie zdradza męża, bo go nie ma, za to puszcza się z cudzymi i zachodzi z nimi w ciąże, innych podrywa, uwodzi młodych lowelasów :) Fajna ta Aga, dobra kobieta, Gośka to przy niej potwór :)
zgadzam się lubię Agę bo Agę gra Magda Walach którą uwielbiam od czasów pensjonatu pod różą.