http://www.amercom.com.pl/tv.php oto link ile planuje amercom odcinków Magnum jak na razie !!!
Kupujcie jak najwięcej serial Magnum bo jest szansa że Tv Okey wyda wszystkie sezony Magnum !!!
Obecnie Tv Okey planuje 63 na 32 płytach odcinki czyli 3 sezony prośba do fanów serialu o kupowanie tego serialu aby Tv Okey wydało wszystkie 162 odcinki- 8 sezonów !!! A więc kupujcie jak najwięcej Magnum !!! Pozdrawiam wszystkim fanów serialu Magnum !!!!
najpierw niech dadzą go, bo w częstochowie gdzie sie nie zapytam to "Airwolf" był do kiosków dostarczony.
Dzisiaj kupilem w kiosku TVokey z programem TV + "Magnum" nr.1 czyli dwa
odcinki 1.Zagadka smierci oficera cz.1
2.Zagadka smierci oficera cz.2
Byl tez do wyboru program TV + "Airwolf tez w cenie 1.95zl,ale
nie ma to jak kultowy i niesmiertelny MAGNUM.
Jakosc obrazu rewelacyjna, swietna czytelna czcionka napisowa,dobry
dzwiek,mozliwosc wylaczenia lektora no i ten klimacik tamtych cudownych
produkcji. WIELKIE DZIEKI dla AmerComu za to udane wydawnictwo!!!
Polecam i Pozdrawiam milosnikow MAGNUM !!!
Bo Airwolf lepszy a po drugie najpierw sie pojawilo w Tv Okey ze mial byc tylko sam Airwolf a potem napisali ze i Airwolf i Magnum jednoczesnie Pewnie duzo ludzi chcialo zeby byl Magnum wiec najpierw daldza 3 sezony Ze Swietym bylo podobnie najpierw dali kolorowe odcinki a potem zobaczyli ze im dobrze schodzi to dali wczesniejsze czarnobiale.Z Magnum moze byc podobnie jak dobrze sie sprzedadza 3 sezony to beda nastepne.U mnie male miasteczko 10 tys i dali i Airwolfa i Magnum ale osobiscie wole Airwolfa
Heh... czyli jak to bylo ze swietym odcinki byly dawane najpierw od ktorego...??
w przypadku swietego najpierw dali kolorowe a potem dali czarno-biale.Logiczne ze czarnobiale byly nakrecone wczesniej niz kolorowe.A od ktorego odcinka to nie wiadomo bo jak dawali kolorowe to pierwszy kolorowy liczyl sie jako 1 odcinek
Swietego wydali wszystkie odcinki z Rogerem Moorem.Potem nakrecono inne odcinki ale z innymi aktorami ale nie byly juz takie popularne jak z Rogerem Moorem.Amercom wydal tylko te w ktorych gral Roger Moor.Czarnobialych bylo 71 a kolorowych 44 odcinki.
acha czyli wydali lacznie 115 odcinkow a w ciekawostkach na filwebie jest podane ze powstalo 118 czyli jednak niewszzystkie zostaly wydane?? Czy poprostu tam jest blad?
Zakupuje ochoczo bo serial warty tej kasy mam obecnie te dwa dotychczasowe numery :)
Za grosze można obejrzeć klasyczny serial, który ani trochę nie stracił na swej nieprzeciętności i oryginalności, kupujcie bo warto!
Obraz - 8/10
Dźwięk - 7/10
Menu wewnątrz OK, muzyka w tle, logo Universal przy odpaleniu, zawodowo :)
Natomiast wydanie wizualne, estetyczne woła już o pomstę do nieba, mam tu na myśli: okładke z Ferrari (owszem to ten model ale nie ten którym jeździ Thomas Magnum w serialu, bowiem na okładce mamy hardtop a w serialu dach był odpinany z żółtymi siedzeniami a nie jak na okładce czarnymi), płyta z wierną kopią frontu DVD na dodatek obcięte szczegóły..., w porównaniu do poprawnie, estetycznie wydanego Nieustraszonego czy nieco gorzej Drużyny A, Magnum wypada gorzej niż blado, a szkoda...
Ja również kupuje obydwa seriale i liczę, że wydadzą całość MAGNUM, a potem KOJAKA i ULICE SAN FRANCISCO.
ja zauwazylem ze na stronce amercom nastapila mala zmiana i dodali ze OBECNIE planuja wydac 63 odcinki to juz w dobrymn kierunku zmierza :):P
W TV Okey nawet pisze w nawiasie na drugiej stronie jak jest reklama Airwolfa i Magnum to pod Magnum w nawiasie pisze ze narazie planowane jest wydanie 63 odcinkow czyli 3 sezony jednak w wypadku duzego zainteresowania czytelnikow wydana zostanie calosc Czyli to od Was samych zalezy czy bedzie calosc czy nie bo jak wiecej ludzi bedzie kupowac to wtedy zobacza ze jest zainteresowanie i zostanie wydana calosc.Ja osobiscie kupuje Airwolfa a Magnum nie poniewaz Magnum nie zapadl mi tak bardzo w pamiec i nie zrobil na mnie duzego wrazenia.
Magnum bardzo mi się podoba dużo bardziej niż Airwolf. A jestem niestety w tej grupie, dla której zabrakło w kiosku 1 płytki Magnum, bo dostali same Airwolfy. Jestem za zeby następnym razem dali Kojaka.
Witam. jak ktoś byłby zainteresowany to mam na zbyciu pierwszą płytę Magnum. Dwie mi nie są potrzebne. Także jakby ktoś byłby zainteresowany to pisać- 3736833 gg
Kupuje wszystkie tvokey z Magnumem i nawet napisałem mail żeby dali 163 odcinki tego serialu:D
Niestety po zakończeniu wydawania 3 sezonu Magnum amercom planuje wydać Deampsey i Makepeace na tropie.
kurcze podwojny pech... pierwsze to to ze magnuma beda tylko 3 sezony...a dr ogie to to ze zamiast wydawac kolejne seriale na dvd oni wracja do tego co juz bylo... najpierw swietego zaczeli na nowo wydawac teraz to... kurcze mam nadzieje ze jeszcze jakis dobry serial wydadza...
Może po zakończeniu Airwolfa pojawi się coś nowego. Ja osobiści chciałbym KOJAKA, ULICE SAN FRANCISCO i następne sezony MAGNUM.