dziś był ostatni odcinek mmmm, bardzo lubię ten serial , za wszystko!
byłoby super gdyby puścili go od początku
te seriale(z lat 80/90tych maja w sobie to coś czego brakuje współczesnym serialom
jest trochę żartu, zabawne sytuacje , prawdziwe przyjaźnie no i tło wakcyjne; egzotyczne palmy , ocean, plaża mimo rożnych wątków kryminalnych zawsze jakiś pozytywny aspekt no i uśmiech Tomasa-bezcenny :D
oczywiście oceniam 10/10
Tom Selleck rewelacyjny pod każdym względem ,
wspaniały Jonathan Higgins=John Hillerman i reszta
(Roger E. Mosley – T.C. Calvin/ Larry Manetti – Rick Wright
SUPER!
mam nadzieje ze jeszcze będzie można zobaczyć serial "MAGNUM" w TV
pozdrawiam:)
jak więc myślisz - kto jest Robinem Mastersem ? czyżby był to naprawdę Higgins ? W ostatnim odcinku Higgins przyznaje że jest Mastersem, na samym koncu mówi jednak, że to co mówił o Mastersie to kłamstwo. Więc ?
moze za rok znowu puszczą albo za 2 bo w 2007 tez lecial .. bede tesnkil za tym serialem.. co do robima to czytalem kiedys na necie ze robim master raz udzielil tylko glosu w serialu i to przez telefon bo nagle zachorowal i zmarl.. wiec higins nie jest robinem
Robin Masters
Kto nim jest? Czyżby Higgins? Według mnie nie, bo np w odcinku "Magnum
kontra Higgins" Higgins wyszydza Magnuma za to że snuje takie podejrzenie.
Poza tym w "Połączonych siłach" pojawiają się znajome Robina, które
rozmawiają z Jonatanem właśnie o Mastersie. Weźmy na celownik "Jesiennego
wojownika" - dzwoni Masters ale Higgins jest w tym czasie na wyspie, gdzie
nie ma telefonu, co wyklucza tezę, że jest Robinem Mastersem.
W siedemnastym odcinku pierwszego sezonu pod tytułem J. "Digger" Doyle (polski tytuł to KOPARKA)pojawia się Masters. Co prawda nie widzimy jego twarzy, ale na pewno on i Higgins to różne osoby. Występują oni wspólnie w jednej scenie. Oprócz tego Higgins chcąc zrezygnować z pracy nagrywa wiadomość dla Mastersa. Mastersa w odcinku gra Bruce Atkinson, a głosu postaci udziela Orson Welles.