PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16606
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Ten serialik to gniot jakiego jeszcze nie było, akcja toczy sie jak w "modzie na sukces". kto te dialogi pisze... Bohaterowie zadaaja pytanie i tępym wzrokiem patrzą na rozmówcę nie oczekując odpowiedzi... Zenada!!!!!!!Wiem, że chodziło o rozciągnięcie serialu na 200 odcinków, ale dlaczego z widzów robi się idiotów??????? Osyda sztuczna i bez wyrazu, skąd reżyser wtrzasnął "coś" takiego: mała głowa, kaczy chód... Oj ucz się panienko w tej szkole aktorskiej bo długa droga przed tobą....

pysia11

Jak ci się nie podoba to nie oglądaj, przecież nikt cię nie zmusza. Ja tego serialu wręcz nienawidzę, w ogóle nie oglądam polskich seriali, bo nie podobają mi się polskie produkcje, ale dlatego też nie oglądam ich. Ja tylko Majkę znam z reklam nowych odc. i ani fabuła, ani gra aktorska, ani sami aktorzy nie zachęcili mnie do oglądania - przeciwnie. Jak tylko widzę zwiastun nowego odcinka (+ ta okropna muzyka) to od razu przełączam TV. Ale szanuje tych, którzy lubią ten serial, bo gust każdego widza jest inny, więc wy też uszanujcie, że nie trawię tego TVN'owskiego gniota.