Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16593
2,7 3 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Ten serialik to gniot jakiego jeszcze nie było, akcja toczy sie jak w "modzie na sukces". kto te dialogi pisze... Bohaterowie zadaaja pytanie i tępym wzrokiem patrzą na rozmówcę nie oczekując odpowiedzi... Zenada!!!!!!!Wiem, że chodziło o rozciągnięcie serialu na 200 odcinków, ale dlaczego z widzów robi się idiotów??????? Osyda sztuczna i bez wyrazu, skąd reżyser wtrzasnął "coś" takiego: mała głowa, kaczy chód... Oj ucz się panienko w tej szkole aktorskiej bo długa droga przed tobą....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
pysia11

Jak ci się nie podoba to nie oglądaj, przecież nikt cię nie zmusza. Ja tego serialu wręcz nienawidzę, w ogóle nie oglądam polskich seriali, bo nie podobają mi się polskie produkcje, ale dlatego też nie oglądam ich. Ja tylko Majkę znam z reklam nowych odc. i ani fabuła, ani gra aktorska, ani sami aktorzy nie zachęcili mnie do oglądania - przeciwnie. Jak tylko widzę zwiastun nowego odcinka (+ ta okropna muzyka) to od razu przełączam TV. Ale szanuje tych, którzy lubią ten serial, bo gust każdego widza jest inny, więc wy też uszanujcie, że nie trawię tego TVN'owskiego gniota.