PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2268
Marina
powrót do forum serialu Marina

Jaki film będzie w TVN po zakończeniu Mariny? Czy to prawda, że TVN nie wyemituje już żadnej telenoweli??

tina_2

To prawda TVN nie wyemituje już żadnej nowej telenoweli, to informacja jest 100% pewna, niestety.

ocenił(a) serial na 7
niurca

Jeśli tak to oj brzydko, brzydko !!! A tak lubiłam TVN za telenowele.

niurca

A ja tak bardzo przyzwyczaiłam się do telenowel!! Jak TVN może nam wyciąć taki numer?

tina_2

No szkoda że nic nie wyemitują ale na Pulsie też są bardzo fajne telenowele więc liczmy na nich.Pozdrawiam ;]

tina_2

bedzie serial s.f Na powierzchni ma miec 15 odc.

wiola1g

Czytałam opis! Ale badziewie! Gorsze od tych wszystkich telenowel!;P Szkoda, ze juz nie beda ich puszczac bo bylo z czego sie posmiac i na co zerknac:D:D:D:D

tina_2

Ale jaja;/ nie moga nam tego zrobic;/ A ten seril 'Na powierzchni' jest do bani. Leciał kiedyś na canal+ albo HBO. Jakies tam potworki co w wodzie zyja takie same glupoty ;/

użytkownik usunięty
tina_2

oby nie wyemitował! :> _________________

tina_2

A ja tam wolę o wiele bardziej "Na powierzchni" niż te przelukrowane, latynoskie telenowele.

tina_2

Jakby to kogoś interesowało to po "Na powierzchni" TVN będzie emitować "Agenci NCIS".

tina_2

Lepsze były telenowele, wprawdzie wystarczyło zobaczyć pare odcinków żeby wiedziec o co w niej chodzi ale i tak były fajne ... bedzie mi ich brakowało, ale zawsze można zobaczyc sobie "mode na sukces" :P :D

Gancza

przynajmniej agentow puszczaja, fakt faktem to lepsze niz telenowele:)) ale ile babć odciagneli od telewizorow! chyba straca ogladalnosc miedzy 15 a 16:P