PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416787}

Marina

2006 - 2007
7,1 2,3 tys. ocen
7,1 10 1 2268
Marina
powrót do forum serialu Marina

ale w bliskich ujęciach widac te tony makijazu na jej twarzy...pomysłowe..sama telenowelka słabiutka...

ocenił(a) serial na 10
Cinema2009

ja tak nie sadze... wedlug mnie ta telenowela byla rewelacyjna byla to pierwsza telenowela ktora ogldalem po zbuntowanym aniele i wydaje mi sie ze byla bardzo dobra:D a te badziewie ZBUNTOWANI nie dorastaja Marinie do piet:D!

dawid120292

Uuu... no to tutaj się mylisz:P "Zbuntowani" są od Mariny lepsi. Po pierwsze MArina była mało realna. Oglądając ją miałam wrażenie, że scenarzyści biorą nas - widzów na totalnych debili... Wszystko było tam wyjaśnione, dokładnie poweidziane i podane na tacy. Czasami niedomówienia są potrzebne, ale nie tam:P Można było przewidzieć co się wydarzy w kolejnych odcinkach...

No i oczywiście nie zapomniajmy o 20 latach, które tam mijają! Marina i Ricardo nadal wyglądali na "przed trzydzieskę". :P

Ale w sumie film oglądałam...bo mi się nudziło?:P Fakt. wciągnęłam się ale jak we wszystkie telenowele:D Dlatego zapraszam wszystkich fanów 'mariny' i innych telenowel na moje forum:

http://www.worldtv.fora.pl

Phonetique

Oglądałam Marine,nie kazdy odcinek bo czas na to nie pozwalał,bardziej skupiłam się na końcówce filmu,bo z reguły takie filmy się strasznie wloką i mnie nudzą,ten film był dobry,ale zgadzam się z Phonetigue....mało realne,dobija mnie i bawi sytuacja,gdzie w srodku filmu,miją kilkanaście lat przy czym bohaterowie wygladają tak samo.I jeszcze jedno,dlaczego oceniacie Zbuntowanych pod kontem Mariny,przecież to dwa różne filmy.Pozdr!!