To mozesz zdradzic bo ja ogladalam z poczatku a juz mnie nie interesuje wiec chce wiedziec zakonczenie...
Znaczy oglądałem 2 sceny.. albo raczej dwa kawałki.. w 1 dodjdzie do aresztowania Veroniki... ale gdy po nią wejdą zobaczą ją cala bladą i zimną... stwierdza ze umarła i odbędzie sie jej pogrzeb... na który przybędzie ... Lucia, Leandra,Marina i Ricardo( bedzie na wózku inwalidzkim, ale od ktorego odcinka i co sie stało to nie wiem) i gdy Leandra będzie kłaść kwiaty na grobie Veroniki to ona sie obudzi w grobie i będzie krzyczeć ,,RICARDO, RICARDO''
Drugi Kawałek pokazywał ślub Paty i Chuya.
jeżeli ktoś chce to obejzec to wejdźcie na YouTube i tam wpiszcie marina i jest:)
Marina es inteligente mujer.
Nic dziwnego jest w tym że męska część widowni dostrzega w latinowoodzie piękno jakie można zauważyć oraz znakomitą gre wielu wspaniałych aktorów i aktorek latynoskich.
Na początku latinowood budził negatywne spostrzeżenia i klimat miewał trudny do zaakceptowania przez widza ale teraz to moi koledzy lubią oglądać może ze względu ślicznych aktorek :P
Polecam film "Rosario Tijeras" z znakomitą grą serialowego Ricarda Alarcon (Manolo Cordona).
Film jest z 2005 roku i Manolo grający Emilia wygląda inaczej niż w Marinie.
Polecam także film z udziałem aktora Humberto Zurita w filmie Propiedad Ajena (Historyczny).
Pozdro
Nie dokońca prawdą jest to co napisał założyciel tego tematu. Oglądałam film (cały) Jeśli chodzi o Ricarda..to będzie jeździł na wózku inwalidzkim..ale go wyleczą! (to nie jest ostatni odcinek ..więc nie rozumiem czemu to napisałeś;p miało być zakończenie). Patty i Chuy wezmą ślub i będą mieć 2 dzieci...( 1 już urodzone..a drugie w brzuchu..xD)Co do Veroniki to się zgadzam zostanie pochowana żywa..jednak wszyscy będą myśleć że umarła. Oglądałam cały film więc jeśli ktoś miałby jakieś pytania..to pytajcie ja chętnie odpowiem..;)
Hej, ja oglądam dorywczo, bo zawsze mama z siorstrą oglądają to z nudów też rzucę okiem:) w takim tazie jeśli możesz to napisz kiedy się wyda, że Sylwia to oszustka. Dlaczego Ricardo będzie na wózku i widzowie tvn na jakim są etapie oglądania? Czy dużo jeszcze odcinków zostało? Pozdrawiam:*
Zostało 26 odc. Ricardo będzie jeździł na wózku bo Federico go potrąci a że Silvia kłamie to już wkrótce się wyda ale dokładnie nie wiem :)
pomylilem sie przyznaje!:D bo ogladalem na youtube:D to mzoe mi napiszesz jak potocza sie kolejne losy Luci:D?
No tak niby czytalam ale jesli zdarzy sie to co jest napisane to ten film nie dziwie sie ze zrobil klape...
Po zakończeniu tej telenoweli tvn nie wyemituje żadnej nowej telenoweli, ponieważ od Poniedziałku do Piątku będzie emitowany: Sąd Rodzinny, Sędzia Anna Maria Wesołowska ( te programy będą miały osobne godziny nadawania) i Rozmowy w toku
To jest informacja prawdziwa, po zakończeniu tej telenoweli tvn kończy emisje telenowel na swojej antenie, a będzie nas "karmić" programami typu: Sędzia Anna Maria Wesołowska czy Sąd rodzinny, a tym samym moje oglądanie tej stacji kończy się.............
Niestety.......................
PRZYKRO MI ....................
NO naprawde bez sensu a może wiecie gdzie będą fajne seriale leciały albo kiedy i na jakim programie będzie leciała Marina??