Wszyscy mają negatywne opinie na temat tego serialu animowanego a według mnie jest to najlepiej zrobione UNIVERSUM MARVELA bo przecież nie tylko pająk tu jest niż kiedykolwiek a do spider-mana z 1994 się odnosząc on nie był ani przerażający ani nic ot dobry dubbing miał czasami ale tu też jest dobry tylko trochę zirytowało mnie tłumaczenie Rhino na nosorożca ale mniejsza z większym, spójrzcie proszę na animacje tu można się przestraszyć goblina czy Octopusa a w poprzedniej odsłonie (94) miałem poczucie że oglądam bal przebierańców. No i w końcu zrobili Spider-Man`a takiego jakim być powinen śmieszny a kiedy trzeba mroczny. Wiadomo mrok nie jest tu najbardziej widowiskowy acz widoczny bo wtedy było by `PG 12` a wiadomo że młodsi więcej siedzą dziś przed TV, mam nadzieję że doprowadzą serię do końca tak jak zrobili to z komiksami bodajże nasz pajączek zostaje zabity?
Popieram. Przecież mniej więcej taki Spidey był w komiksie: dziecinny i opowiadający suchary.
Najbardziej to się chyba nie podobały fanom te "slow montions" co sie dzieją w umyśle Pajączka.
Ale przecież nawet tego brak w 3 i 4 sezonie gdzie Spidey juz jest niemalże komiksowy a mroku jest sporo. Nawet w 2 i 3 sezonie Avengers Assemble zaszla ta zmiana.
Może to dlatego uważaja to za serial zły ponieważ niebpotrafi zaciekawić wystarczająco dorosłych. Za to kreskówki DC już tak(Young Justice czy Batman TAS). No, poza TT Go ale to jest mocny odmóżdżacz :P
Możiwe że Parker zginie. W końcu już Octopus przypomina tego z nowszych komiksów, to juz jest tego zapowiedź.
Przecież w TASie Spider-Man także żartował z przeciwników, tyle że przy nich można było się uśmiechnąć, a przy tych w tym nie specjalnie