Mroczne pożądanie
powrót do forum 2 sezonu

Drugi sezon dużo gorszy. Spodziewałam się że Alma i Dario będą razem a tym czasem zrobili z Daria zabójcę, nie rozumiem tylko dlaczego Esteban nie odpowiedział za zabójstwo carmony, wajecha, ojca chrzestnego i ta policjantka z drugiego sezonu też zabiła człowieka i nie odpowiedziała za to a Daria potępia się za to co zrobił. Według mnie wszystkiemu jest winna Alma gdyby nie przyszła do hotelu Dario i Julieta byli by razem. Drugi sezon totalne dno.

ocenił(a) serial na 10
Sandra_Palyska

Dario i Julietta mieli by być razem po tym jak wykorzystała go gdy był młody? Serio!?

marjen4321

Julieta to ta, która zginęła. Lis go wykorzystała jak był młody.

marjen4321

Akurat Julieta to narzeczona Dario, która zginęła a macocha która go wykorzystywała to Lys. Serio!

Sandra_Palyska

Policjantka nie zabiła człowieka, zabiła gwałciciela który ją brutalnie zgwałcił czyli pieprzonego potwora. Nawet gdyby Alma nie przyszła i tak niewykluczone że prędzej czy później Dario by zabiłJulietę, był to człowiek cholernie zaburzony psychicznie, który w momentach gniewu nie panował nad sobą i puszczały mu hamulce, nie ma dla tego wytłumaczenia, zamordował niewinną dziewczynę, po czym później wymyślał całą szopkę żeby tylko uszło mu płazem.

Sandra_Palyska

Drugi sezon jest porąbany , żałuję że zaczęłam oglądać , mogłam zakończyć na pierwszym który był świetny 
Pozostało by przynajmniej dobre wspomnienie
Edit: po obejrzeniu 2 sezonu do końca trochę zmieniam zdanie, wszystko się pokolei układa w całość, ale i tak nie dorasta pierwszemu 

kleopatra_la

Drugi też mi się podobał. Może po prostu wątek Brendy bardziej Tobie przypasował. Mnie się dwa bardzo podobały i cholernie wciągnęły