PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7787
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Odkryłem niedawno właśnie stronę internetową, gdzie umieszczona została jakaś zabawna
komedia (ale to nie wideo, tylko tekst) czyli "Przyjaźń według Kiepskich" To takie zwariowane
połączenie obu seriali: animowanego "My Little Pony: Przyjaźń To Magia oraz polskiego
"Świata według Kiepskich". Powiem krótko. Czegoś takiego się nie spodziewałem! Normalnie
pękłem ze śmiechu czytając niektóre teksty!

O czym jest fabuła? Więc tak. Ferdek Kiepski cieszy się porannym dniem, kiedy pewnego dnia
spotyka z zaszokowaniem różowego kucyka, czyli Pinkie Pie, która ukradła kopertę z rentą dla
babki! Ferdek zaczyna ją gonić, ale wkrótce ta ona przedostała się przez dziurę w ścianie nad
kiblem (to oczywiście jest teleporter). Mężczyzna bez wahania wskoczył i przerażony zobaczył,
że trafił do miasteczka Ponyville! Twilight Sparkle zaproponowała obcemu istocie, by zwiedził
całą krainę Equestrie, ale Ferdek wpadł na zwariowany pomysł! Postanowił poczęstować
szóstkę ślicznotek jako Mane 6 swoim alkoholem!!

Co z tego wyniknie? Zresztą musicie to zobaczyć sami! Podam wam link, byście mogli wejść i
poczytać. Mam nadzieję, że umrzecie ze śmiechu z tego!

http://mlppolska.pl/watek/5148-przyja%C5%BA%C5%84-wed%C5%82ug-kiepskich-human-
crossover-komedia/

Oceńcie i wystawcie komentarze! ;)

ocenił(a) serial na 9
davis3

Bardzo śmieszne. Ale jak ktoś nie oglądał jednego z tych seriali mógłby tego nie zrozumieć. Przeczytałem 3 rozdziały jest ich więcej?

NeoMetalSonic

Chyba nie. Jest tylko prolog i 3 rozdziały, które je wymieniłeś.

ocenił(a) serial na 9
davis3

Niech to

ocenił(a) serial na 8
davis3

GENIALNE!!!!!!! Ech, szkoda,że nie ma kolejnych rozdziałów :'(

ocenił(a) serial na 7
ManiakowyPingwin

ależ są -> http://mlppolska.pl/watek/6126-przyja%C5%BA%C5%84-wed%C5%82ug-kiepskich-human-cr ossover-komedia-reaktywacja-projektu/