PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33251
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

I jak ?? Co sądzicie o tym że Danozu został szóstym Hokage?

użytkownik usunięty
KIBA10

Długo się nie nabędzie, na szczęśćie. Kakashiego jako Hokage też za bardzo nie widzę; jeśli Naruto zostanie Hokage, to co najwyżej Kakashi może zostać jego doradcą. Mogłaby juz manga wrócić na właściwy tor.

użytkownik usunięty

Przepraszam, to znaczy anime.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9

Teraz od 113 odcinka już zgodnie z mangą poleci anime.

Satou_Kain

I dziękuję za to niebiosom ^^
ale Danzou.. uh. wiedziałam, że on się jakoś wpieprzy w 'hokagowanie' xD
ale jak dla mnie to było idiotyczne, najpierw człeń z komisji zaprzecza Danzou, a potem jest za tym, by on został Hokage.
ale patrząc na ojca Shikamaru, to ja myślę, że on coś wykombinuje :D

ocenił(a) serial na 9
paczek93

Bo Danzo ma oko jakiegos goscia, ktory potrafil manipulowac ludzmi, bylo to omawiane w mandze przy naradzie, gdy koles ze skradzionym byakugan zauwazal sharingana Danzo.

p.s. sorry za bledne nazwy.

użytkownik usunięty

i popieram tą wypowiedź . Danzou długo nie pobędzię na "tronie" Hokage , Naruto napewno nim zostanie ^^( już się nie mogę doczekać xD ) i szkoda ,że Tsunade umrze... :(

ocenił(a) serial na 7
KIBA10

No ja myślę, że stary shikamaru wytworzy Kage Kubi Shibari no Jutsu i go zabije. Tak to można. Wiem jestem sadystą.

KIBA10

Nie zauważyliście że Danzou i Tobi mają taką samą fryzurę. Danzou ma zasłonięte prawe oko a Tobi ma dziurę w masce właśnie na prawym oku czyżby Danzou a Tobi to jedna i ta sama osoba?

ocenił(a) serial na 7
NeonX8

Faktoza. Ale to odpada. Danzou = Tobi niemożliwe bo Tobi rozmawiał z Kisame w tym samym czasie co Danzou został Hokage. Chociaż, kto wie... Gratuluję oka...

ocenił(a) serial na 9
Piotrr1996

''Nie zauważyliście że Danzou i Tobi mają taką samą fryzurę.''

Gdzie taką samą fryzurę? o_O.

Tobi ma czarne stojące włosy, a Danzou brązowe i oklapłe...

ocenił(a) serial na 7
MK24

Chodzi o układ a nie o kolor. Może małe różnice ale nawet podobne, zresztą 50% bohaterów ma takie włosy.

ocenił(a) serial na 7
KIBA10

Na początku , uznałem że to tylko domysł ale ty zdaje się masz rację!
Danozu ma Sharingan!!!!

KIBA10

Przed chwilą przeczytałem skan, jednak mój domysł się potwierdził że Danzou a Tobi to może być jedna i ta sama osoba chociaż jeszcze 100% pewności do tego nie mam. Wielu także pisze że Tobi to Madara co może też być możliwe. Więc kto kryje się naprawdę pod maską u mnie wygląda to tak:
Danzou - 50%
Madara Uchiha - 50%
albo najmniej spodziewana postać z całej serii co by mnie nie zdziwiło.

ocenił(a) serial na 7
NeonX8

To teraz wszystko mi się pierdoliło. Ach dajcie po polsku chapa!

użytkownik usunięty
Piotrr1996

pronto, wszyscy będą tym samym bohaterem, najlepiej z teleportujacym sie na odległość mózgiem, co jest w sumie możliwe bo Tobi vel Uchiha Mandara ma lepsze jutsu czasu i przestrzeni od Yondaime Minato, jakbyście baranie tłuki czytali uważniej mange

i tak wszystko mi sie popierdolilo, nastepnym glownym przeciwnkiem bedzie 1/3 kabuto z 1/3 orochimaru, 3/15 dryfującej chakry ducha demona 10-mackowej kałamarnicy, 6/27 wszystkich wskrzeszonych hokage w fuzji i 2*0.069/sqrt(71) twojej starej!

użytkownik usunięty

Danzou ma prawe oko z Sharinganem a Kakashi lewe, może Danzou to Obito.... HIHIHI

użytkownik usunięty

Ale to nie możliwe, chyba że mu ukradł w jakiś magiczny sposób.... hahahahaha

ocenił(a) serial na 7
KIBA10

Przecież Uhicha było dużo , ta rodzina nie kończy się na Obito.
Danzou mógł ukraść sharingan komukolwiek .

ocenił(a) serial na 7
KIBA10

No właśnie, było ich w chuja! Co wy macie do obito. Gdyby mielibyście rację to obito miałby 3 sharingany. Kurwa i 1000 ciał bo mnie to zaczyna wkurwiać. Skończcie z tymi jebniętymi hipotezami!

ocenił(a) serial na 10
Piotrr1996

Jesli sie dobrze przyjzeliscie to Madara ma tylko jedno odsloniete oko z sharinganem tak jak Danzou. w mandze byla mowa o tym ze Madara zabral oczy swojemu bratu aby osiagnac wiecznego sharingana wiec dlaczego ma tylko jedno oko tak jak Danzou moze oni sa bracmi ich wiek by sie zgadzal.

ocenił(a) serial na 7
KIBA10

Wiek Madary i Danzou wcale nie jest taki sam.
Danzou jest w wieku trzeciego Hokage a Madara w wieku pierwszego.

ocenił(a) serial na 10
KIBA10

W sumie to masz racje ale Danzou napewno nalerzy do rodziny ,,Uczicha,, (nie wiem czy dobrze napisalem)Madara z Itaczim wybili caly klan ale za wszystkim stala rada wioski w ktorej znajdowal sie także Danzou wiec on byl w zmowie z Madara i napewno nalerza do tej samej rodziny. Wykluczyc wiec mozna opcje ze Danzo zabral komus sharingan. Nasowa mi sie na mysl pytanie dlaczego Madara ma odsloniete prawe oko a Danzou lewe.

ocenił(a) serial na 10
adamodasilva

Moim zdaniem danzo nie jest z Uchicha bo wiedzieli by o tym w wiosce a odnośnie sharingama to może on być Madarą ale równie dobrze mógł tego sharingama komuś ukraść. Na przykład Obito.Why not? Trzeba zespolić fabułę;D

użytkownik usunięty
kaka893

Kakashi ma nie swojego sharingana, więc on mu nie znika tylko jest cały czas i nosi maskę. U Danzou jest tak samo, też ma to oko zasłonięte. Więc bardziej skłaniam się do hipotezy że on NIE jest Uchiha.

ocenił(a) serial na 8

To wszystko co raz bardziej sie pierdoli. Ja uwazam ze Danzou nie jest Uchicha i tyle. A Tobi moze byc juz każdym...
Przeciez on w rozmowie z Kisame pokazal mu twarz i ten nazwal go Mizukage. Ja juz kurwa nc z tego nie wiem, chodz uwazam ze Tobi to Madara bo tylko on znał tak dokładnie historie całego Uchicha.

użytkownik usunięty
KIBA10

według mnie Tobi to jednak jest Madara ,bo jeśli dobrze obejrzycie odcinek anime Naruto (teraz co się ostatnio ukazał) to Jyraya mówi wyraźnie ,że prawdobodobnie on (madara) przywołał Kyubego ,chociaż mówiono ,że demon to "efekt naturalny" (czy jakoś tak xD ) i było w tym odcinku pokazana dolina końca a na pomniku madary stał Tobi i widać mu prawe oko z sharinganem. ^ sorry . już też się pogubiłam ^^ masakra .

ocenił(a) serial na 8

Daznou ukradł sharingana jednemu z Uchicha ..... Tak wynika z mangi
Tylko nie pamiętam jak się nazywał.
A Tobi to na 100% Madara.

ocenił(a) serial na 8
JAiMOJEaLTEReGO

Jeden z gości ( ten z byoukuganem )podczas spotkania 5 kage mówił komu Danzou ukradł sharingana.... shui jakoś tak się nazywał chyba...

ocenił(a) serial na 8
JAiMOJEaLTEReGO

Uchiha Shisui kuzyn i jednocześnie przyjaciel Itachiego, ten sam którego Itachi zabił właśnie na zlecenie Danzo i trzeciego Hokage.

użytkownik usunięty
alan666

no ale 6 hokage zwiał, i wygląda na to, ze przywódcą wioski został Kakashi. Jak myslicie - czy Kakashi nadaje sie na przywódcę Konohy?

ocenił(a) serial na 8

Napewno nadaje się lepiej niż Danzo próbujący przejąc dowodzenie nad całym sojuszem ... Kakashi jest napewno doświadczonym shinobi i dobrym strategiem. W końcu jest chyba głównym kandydatem na przejęcie dowodzenia po Tsunade, oczywiście gdyby nie Danzo. Jestem jednak pewien ze sam Danzo jeszcze sporo namiesza. Nawet jeśli już wszyscy wiedza o jego intencjach to ma on oddanych ludzi pod sobą i zapewne z nich skorzysta..
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,455.html
Zastanawia mnie kim jest Terai i w jaki sposób ma "zająć się" Kabuto. Czyżby Danzo już wiedział o tym co kombinuje przydupasek Orochimaru?;p

ocenił(a) serial na 8
alan666

Mimo że Kabuto to przydupas Orochimaru to i tak dysponuje potężnymi technikami.A teraz jeszcze wchłonął część Orochimaru.
Ciekawe co on kombinuje...

użytkownik usunięty

jak to ? skąd to wiesz? przecież w mandze jeszcze tego nie ma :(

użytkownik usunięty

tzn.chodzi o to ,że Kakkashi został przywódcą wioski :O

ocenił(a) serial na 8

kage obecni na zebraniu nieoficjalnie wybrali Kakashiego jako dowodzce wioski liscia, po tym jak wyszło na jaw ze Danzo coś kreci z manipulowaniem tym samurajem prowadzącym spotkanie kage. Swoja draga ciekawe jak Kakashi zareaguje ze go wkręcono w dowodzenie :P

użytkownik usunięty
alan666

to ciekawe. ale według mnie kakashi jest już podstarzały na hokage. bo.. widzieliście jego walkę z Painem ? dla mnie to niewypał. ale totalny niewypał .ogólnie lubię kaszalotka ale bez przesady . xD takie me zdanie. :P

użytkownik usunięty

może nie podstarzały bo on jest ogólnie młody ,ale no wiecie...

ocenił(a) serial na 8

Kakashi jest jednym z najlepszych z tego "starszego" pokolenia i parafrazując nie sama walka żyje shinobi, ale intelektem który dal mu pan :P Tak to już w tym anime jest, że starsi odchodzą na dalszy plan, a pałeczkę przejmują młodsi. Kakashiego mimo wszystko stawiałbym na 2 miejscu jako najlepszego dowódcę i stratega w Konoha(zaraz po Shikamaru, który jest jednak za młody i za leniwy żeby zostać kage :P) dlatego Kakashi nadaje się najlepiej na hokage, jednak wątpię żeby został nim na jakiś dłuższy okres czasu, w końcu jest tylko wybrany jako dowódca Konohy w walce z "silami ciemności" :P i jak Tsunade się wybudzi pewnie z powrotem zostanie hokage. Co do samej walki z Painem... to Kakashi napewno nie był na tym samym poziomie co Pain...w sumie Naruto tez nie... ale cóż głupi ma zawsze szczęście :P Autor już od dawna usilnie próbuje nam wmówić ze to młode pokolenie potrafi samo zadbać o swoją przyszłość korzystając jedynie z pomocy i doświadczenia starszych, co jest dla mnie oczywiście jedną wielką brednią :P

ocenił(a) serial na 8
alan666

Kakashi jest nijaki i tyle....
Tsunade może się jeszcze obudzi bo byłoby szkoda żeby jej miejsce zajął kaszalot.

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

popieram . ale najbardziej chcę ,żeby Naruto nim został . W końcu kiedyś nim zostanie . :D

użytkownik usunięty

czytałam gdzieś ,że tsunade umrze.troche mi je szkoda bo ogolnie to była dobra babka. xd

ocenił(a) serial na 8

Naruto jest jeszcze za młody i spontaniczny żeby zostać hokage

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

no tak ale jestem pewna że mieszkancy wioski wybiora go na hokage w wyborach bo sam donzou to mowil ,ze nieoze nic zrobic naruto bo on jest bohaterem ,to kazdy wie bo pokonal paina. wiec jak juz mowilam mieszkancy wybiora na hokage naruto . xd

użytkownik usunięty

ale i tak teraz nim nie zostanie , przecież jest ta cała filozofia z Madarą i jego księżycowe oko , walka sasuke i naruto i inne . pewnie on zostanie hokage na koncu mangi.

ocenił(a) serial na 9

Bo Danzo ma oko jakiegos goscia, ktory potrafil manipulowac ludzmi, bylo to omawiane w mandze przy naradzie, gdy koles ze skradzionym byakugan zauwazal sharingana Danzo.

p.s. sorry za bledne nazwy.