PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33389
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

wyczytałem coś takiego na jakiejś stronce ( nie dam rady podać linku telefonem ) tylko że pisało po
angielsku więdz na 100 % potwierdzić nie moge a chciełbym już znać date premiery

ocenił(a) serial na 9
karbaro

nie będzie, kisiel w wywiadzie powiedział, że skończył z boruto ale dalej będzie tworzył mangę o czym innym.

ocenił(a) serial na 10
Beton_X

ale po co ? przecierz naruto to bardzo ambitne i dochodowe dzieło

ocenił(a) serial na 9
karbaro

ta? a niby o czym miał by teraz pisać?
Boruto jak i Basuke są już najsilniejsi i żaden inny ninja ich nie doścignie więc z kim mieli by niby walczyć?

ocenił(a) serial na 10
Beton_X

naruto i sasuke są najsilniejsi , boruto( syn naruto) jest jeszcze słaby tak samo jak sadara ( córka sakury ) z którą jest jakiś ciekawy wątek łączący te postacie

ocenił(a) serial na 9
karbaro

a sorry mordo, myślałem, że ty tak specjalnie napisałeś dla śmiechu Boruto-Naruto XD (dlatego napisałem basuke)

teraz do mnie trafiło, no tak Boruto - syn Naruto XD

ale raczej wątpię, to już by było przegięcie i lanie wody bez sensu.
Szczerze to bym wolał nowe przygody Naruciaka jako hokage, ale ukazane już tak bardziej poważnie czyli bez głupich zagrywek, po prostu dorosły i mądry naruciak.

karbaro

To, że będzie nowa manga, jest już potwierdzone przecież. W 700 chapterze Naruto jest informacja o nowym projekcie na wiosnę 2015. Póki co Masashi twierdzi, że będzie to krótka seria o kolejnym pokoleniu wioski liścia. Na razie pojawiają się inf. że coś będzie dotyczyło syna Kakashiego. Pewnie Boruto też. Jeśli Masashi będzie chciał dalej "doić krowę", to prawdopodobnie ta "krótka seria" zmieni się w kolejnego tasiemca.

ocenił(a) serial na 10
Amadzia

brzmi sensownie