PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

...i uważam że to jest po prostu żenada! Groteskowe, chore gówno, nic więcej! Przypuszczam, że ktoś miałby ochotę powiedzieć "twoja wypowiedź to żenada", może nawet i powie, ale gówno mnie to obchodzi! Piszę, co uważam!

ocenił(a) serial na 8
MR_ciachciach

Nikt ci tak może nie powie bo widzę,że nikogo nie nazywasz idiotą jeśli ktoś to ogląda.A sposób w jaki napisałeś swe odczucia co do tego serialu to normalnie na poziomie hardcor'u stoją.W moim odczuciu to wygląda jakbyś się obraził na to,że ten serial powstał.Każdy ocenia to jak uważa.Ale najnowsza wersja King Konga wcale taka rewelacyjna nie była.Zrozum to, że dla wielu jest to coś wspaniałego w tym dla mnie i po prostu starają się to bronić przed jakimiś obelgami ze strony anty-widzów.Ty pewnie też byś to robił w przypadku czegoś dla ciebie wyjątkowego.Są nawet kolesie co uważają,że taki szmelc z Włoch (który jest plagiatem Predatora) pt."RoboWar" jest lepszy od Predatora.No i tyle pozdrawiam.

Satou_Kain

Ten film to zbyt mało, żebym się obraził.
Ale nie skacze z radości przez to, ze ten film powstał. I nie chodziło mi o to, że ktoś może powiedzieć o mnie idiota, bo moja wypowiedź to hardcore, po prostu spodziewałem się podobnej reakcji, jak Twoja. Ty powiedziałeś, że się obraziłem, ja po prostu oceniam film, i szczeże mówiąc kompletnie wisi mi ten serial, powstanie tego typu seriali ani mnie nie cieszy, ani boli. Po prostu są mi kompletnie obojętne! I nie nazywam nikogo tutaj idiotą, bo nie miałem na celu czepiać się ludzi tylko filmu, w przeciwieństwie do Ciebie. Ale generalnie to mi to tito.
Wiem wiem, po King Kongu wiele osób jeździ, ale ja mam do tego filmu:
raz - sentyment, wiesz, remake filmu, łohohohoho jak starego.
dwa - urzekł mnie, naprawdę urzekł swoimi zdjęciami!
trzy - lubie małpy!
A co do tego Włoskiego shitu, wiesz, ja się spotkałem, tak, tutaj na filmweb, z osobą, która dała Bergmanowi 1/10, a Królikowskiej(czy jak jej tam, tej, co gra w pierwszej miłości) 10/10. I to jest dopiero żenujące, wiem, wiem, są gusta i guściki, ale no bez jaj, nie wiem, co to w ogóle miało znaczyć O.o
No i takie życie...

ocenił(a) serial na 8
MR_ciachciach

Może i powiedziałem coś złego w twoją stronę za co przepraszam.I z twojej odpowiedzi mogę wywnioskować,że jesteś zwykłym użytkownikiem na filmweb,który jest neutralny.Nie mam ci nic do zarzucenia.Każdy lubi co innego.

Satou_Kain

Za nic nie musisz przepraszać. Normalna reakcja. Jestem neutralny, ale wobec użytkowników. Co do serialu, to po prostu go nie lubię. No i tyle...