PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849987}

Nastoletnie łowczynie nagród

Teenage Bounty Hunters
2020
6,5 1,4 tys. ocen
6,5 10 1 1444
Nastoletnie łowczynie nagród
powrót do forum serialu Nastoletnie łowczynie nagród

Takie właśnie cizie mizie, które się głównie wdzięczą przed kamerą, poza tym reszta aktorów to zupełne drewno, jogurtowy trochę się może jeszcze stara
i na dodatek chyba procedural.
Taki komediowo - nastolatkowy.
Jakby w serialu była jakaś fabuła, ciąg zdarzeń, kierunek to chyba by było znacznie lepiej, a tak po 2-3 odcinkach raczej się oglądającym znudzi.

ocenił(a) serial na 8
ixxert

ja jestem po 3 i mi się podoba , jest z czego się pośmiać , no i serial ma fabułe i ma ciąg zdarzeń ...

ocenił(a) serial na 4
shadow87

Obejrzałem 2 odc - i bardzo słaby, jeszcze obejrze 3 i chyba wysiadam....

ocenił(a) serial na 9
ixxert

to nie oceniaj serialu, po kilku odcinkach. zostaw opinię, ale ocenę zachowaj dla siebie.

ashu21

jakby co to nie oceniaj Hitlera, zyłes w tamtych czasach? znałes go osobiscie? to go nie oceniaj proste ! załosne xD

ocenił(a) serial na 9
slipdog

no, Hitler i historia jako argument w serialu i ocenie po kilku odcinkach... - żałosne ;)

ashu21

ironia - sprawdź w słowniku co to znaczy dziecko :D

ocenił(a) serial na 9
slipdog

a Ty nie możesz mi wytłumaczyć? :D i dlaczego dziecko?

ashu21

nie moge, bo cie nie znam, a przecież wtedy nie mozna komus tłumaczyc ni go oceniac hahaha dziecko

ocenił(a) serial na 9
slipdog

jeżeli tłumaczenie czegoś to wg. Ciebie ocenianie kogoś...
a nazywanie kogoś "dzieckiem" to nieocenianie go...
To "o ironio" ;)

ashu21

jak mozesz tak mówić? przecież mnie nie znasz, wiec jak mozesz mnie oceniać hahaha, złapało sie dziecko w swoje urojenia :D

slipdog

pisanie o kimś "dziecko" ma być obrazą?

slipdog

slipdog Wygląda na to że to ty jesteś dzieckiem który sam nie wie co to ironia i myli ją z sarkazmem. A twoje argumenty nie były ani ironiczne ani sarkastyczne ani nawet trafione. Jesteś klasycznym internetowym trollem który udaje intelektualistę a jest co najwyżej ćwierćinteligentem. Nie pozdrawiam.