Takie właśnie cizie mizie, które się głównie wdzięczą przed kamerą, poza tym reszta aktorów to zupełne drewno, jogurtowy trochę się może jeszcze stara
i na dodatek chyba procedural.
Taki komediowo - nastolatkowy.
Jakby w serialu była jakaś fabuła, ciąg zdarzeń, kierunek to chyba by było znacznie lepiej, a tak po 2-3 odcinkach raczej się oglądającym znudzi.
ja jestem po 3 i mi się podoba , jest z czego się pośmiać , no i serial ma fabułe i ma ciąg zdarzeń ...
to nie oceniaj serialu, po kilku odcinkach. zostaw opinię, ale ocenę zachowaj dla siebie.
jakby co to nie oceniaj Hitlera, zyłes w tamtych czasach? znałes go osobiscie? to go nie oceniaj proste ! załosne xD
no, Hitler i historia jako argument w serialu i ocenie po kilku odcinkach... - żałosne ;)
jeżeli tłumaczenie czegoś to wg. Ciebie ocenianie kogoś...
a nazywanie kogoś "dzieckiem" to nieocenianie go...
To "o ironio" ;)
jak mozesz tak mówić? przecież mnie nie znasz, wiec jak mozesz mnie oceniać hahaha, złapało sie dziecko w swoje urojenia :D
slipdog Wygląda na to że to ty jesteś dzieckiem który sam nie wie co to ironia i myli ją z sarkazmem. A twoje argumenty nie były ani ironiczne ani sarkastyczne ani nawet trafione. Jesteś klasycznym internetowym trollem który udaje intelektualistę a jest co najwyżej ćwierćinteligentem. Nie pozdrawiam.