PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97994}

Niebezpieczne ujęcia

Cover Up
1984 - 1985
7,9 1,2 tys. ocen
7,9 10 1 1239
Niebezpieczne ujęcia
powrót do forum serialu Niebezpieczne ujęcia

Serial mojego dzieciństwa! Długo go szukałem i w końcu znalazłem! :0 TV powinna go zdecydowanie puścić. Ostatnimi czasy najczęściej leci McGaywer a o takich klasykach sie nie pamieta! a szkoda!

PadreTovaros

No cóż, też pamiętam ten film tylko z dzieciństwa. TVP zdecydowanie woli powtarzać po raz enty polskie klasyki, np. teraz leci "Czterech pancernych i pies" i "Czterdziestolatek". Ale czego można wymagać od publicznej telewizji. Z drugiej strony może to i dobrze, bo nie wiem czy gdybym go obejrzał teraz postawiłbym tak wysoką ocenę.

PadreTovaros

To jak znalazles to zamiesc link skad mozna sciagnac ten serial b tez chetnie sam bym ogladnal:) czekam na informacje. moj e-mail to kuba_kumiega@o2.pl

PadreTovaros

Dokładnie jeden z seriali mojego dzieciństwa jak w większości z was wypowiadających się nie tylko w tym wątku. Chciałabym jeszcze raz go obejrzeć!!! Może dlatego go tak idealizujemy bo właśnie byliśmy dziećmi gdy go oglądaliśmy?? Przynajmniej ja. Nawet nie wiem w którym roku to puszczali w tv, ale czołówkę pamiętam jak wczoraj.
Pewnie każdemu z nas przychodzi ten super serial na myśl gdy słyszymy gdzieś "Holding out for a hero", nie?
Biedny Jon-Erik Hexum...

użytkownik usunięty
vilandra_4

Kilka dobrych lat temu serial był emitowany na Tv4, chyba pod innym tytułem.
Ja też przyłączam się do grona wielbicieli :)

ocenił(a) serial na 10
PadreTovaros

Super serial. Na youtube.com jest jeden odcinek w trzech częściach bez lektora. Mimo to warto zobaczyć po tylu latach :)tu jest link do pierwszej części reszta obok okna:
http://www.youtube.com/watch?v=8eCSTRHM7sc
miłego oglądania. Może w końcu TVP wyemituje ten serial znowu. Pisałęm o to już do nich odpisali że nie jestm pierwszym ale narazie nie będą go puszczać może w przyszłości. Piszcie wszyscy to może zareagują.

pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego serialu

ocenił(a) serial na 8
Locky

Kiedyś uwielbiałam ten serial. Jeden z seriali mojego dzieciństwa, i to tego wczesnego:):):)... chciałabym go jeszcze raz zobaczyc...:)

ocenił(a) serial na 10
PadreTovaros

Ja też jestem wielbicielką tego serialu. Uwielbiam go!!!!!!!!! Gzie go znalazłeś???? Błagam Powiedz!!!!!!!!!!!!<rotfl><radocha>