Pod względem wyglądu Jorge, a charakteru Eduardo (jedyny minus to to że okłamał Sofie), ale jeżeli miałabym wybierać między nimi to Eduardo.
Jorge jest chyba najprzystojniejszy, ale Eduardo jest też słodki szczególnie gdy się uśmiecha :) a przede wszystkim podoba mi sie z charakteru co prawda skłamał Sofiji ale Mariana postawila go naprawde w trudnej sytuacji, podoba mi się Eduardo jako ojciec i to jak dba o córkę, widać też że ma stanowczy charakter. Christobal może jest przystojny ale to taki naiwniak i ciepłe kluchy:)
A mnie się najbardziej z wyglądu podoba Cristobal ;). Fajnie się ubiera, ma super ciało, no i tak ogólnie coś mnie w nim pociąga. Natomiast z charakteru żaden mnie nie przekonuje, ale jeśli miałabym wybierać, to jednak Eduardo. Najgorszy z trójki jest Jorge, taki bezbarwny i bez charakteru.
Hmmm trochę trudne pytanie... Z wyglądu najbardziej podoba mi się Cristobal, ale Eduardo też mi się podoba, a najbardziej jego uśmiech. Jorge jest niby przystojny, ale chyba to nie do końca mój typ. Poza tym z charakteru nie podoba mi się ani Cristiobal, ani Jorge tylko Eduardo. W związku z tym ostatecznie wybrałabym Eduardo. A co do okłamania córki.... Hmmm no cóż każdy popełnia błędy, poza tym znajdował się w ciężkiej sytuacji, więc ja to kłamstwo mu wybaczam.
Tak zgadzam się Cristobal jest przystojny, uroczy świetnie zbudowany eeh on mi się podoba najbardziej :) wkurza mnie jedynie to że tak goni za ta Mariana, chciałabym żeby między nim a siostra Blanki coś się wydarzyło :) Jorge hym no nie wiem jakoś mnie nie przekonuje niezbyt go lubie a Eduardo jest chyba tylko dobrym ojcem, fakt skłamał ale sam nie wiedział co się działo z Mariana ona z własnej woli opuściła córkę... więc według mnie dobrze zrobił mówiąc że ona nie żyje.
jejkuuuu pewnie że Jorge, jest piękny, on powinien zagrać Eduardo, bo ten aktor co go gra to taki jakiś nijaki :-) nie to że brzydki ale nie pasuje mi do głównego bohatera tym bardziej że taki jakiś drobny chudy a Blanca to taka mocna kobieta, dobrze zbudowana, no nie wiem jakoś mi nie pasują do siebie. Pewnie dostane mega dużo krytyki ale ja widziałabym w tej roli (Eduardo) Alfonso Herrera :-) chociaż wiekowo z Morelos nie bardzo aż 5 lat różnicy :-/ no ale mimo wszystko ... :-D
A między Sebastianem (Eduardo) ,a Lisette (Blanca) 9 lat różnicy. Ja Alfonso nie znam, widziałam tylko kilka jego fotek, więc nie wiem jakim jest aktorem.
Kwestia gustu:) Jorge wygląda bardzo młodo, aktor grajacy Eduardo wygląda troche tutaj powazniej i ogólnie stworzył wg mnie fajna postać.
Ja bym chętnie obejrzala Alfonso Herrera w jakieś telce nie wiem czy gra w jakiejś teraz.Ostatnio widzialam go w odcinku Mujer Asessinas i wyglądał tam bosko :)
mhmmm Alfonso jest boski :-D też chętnie bym coś z nim obejrzała :-) .... ale ogólnie Niewinna intryga to bardzo fajna telenowela i większość aktorów naprawdę fantastycznie dopasowali i po dłuższym zastanowieniu myślę że Jorge to już wogóle by nie pasował do Blanci :-)
Jorge jest zdecydowanie najprzystojniejszy w całej telce i z charakteru też go najbardziej lubię. Eduardo ma przypisane najszlachetniejsze cechy, bo jest głównym bohaterem, ale jest nijaki, a z wyglądu najmniej atrakcyjny z braci Altamira. Z resztą jest chyba najmniej przystojny w całej telce, bo wg mnie Rafael, Ramon i Diego są dużo atrakcyjniejsi od niego. Także Jorge zdecydowanie nr 1:)
Blanca dobrze zbudowana. Mniemam ze chodziło ci o to ze jest "przy kości" na tle tego co napisałaś o Eduardo, ze chuderlawy. Przecież Blanca jest chudaaa.
Mnie tam się podoba najbardziej rafael, taki typowy amigo. Ten aktor podobał mi się już w Zakazanym uczuciu