PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538003}

Nowe gliny

Rookie Blue
2010 - 2015
7,5 2,4 tys. ocen
7,5 10 1 2392
Nowe gliny
powrót do forum serialu Nowe gliny

Czy tylko mi się zdaję, czy Nick czuję coś więcej do Andy niż tylko przyjaźń. Chodzi mi o to jak się
przy niej zachowuje a zwłaszcza o to spojrzenie na nią gdy wchodzi do baru w drugim odcinku i
jego rozczarowanie gdy widzi za nią Sama, A może się tylko o nią troszczy jak o siostrę i nie chcę
aby znów przez niego cierpiała? Jak sądzicie co wyniknie z tej dwójki? Postarają się odzyskać
stare życie, czy skomplikują relację między wszystkimi przyjaciółmi? Lepsza z nich para czy
prawdziwi przyjaciele?

ocenił(a) serial na 7
emilas02

Zdecydowanie Nick czuje coś więcej niż tylko przyjaźń - lub tylko mu się tak wydaje. Tak czy siak, moim zdaniem uczucia natury romantycznej były mocno zaakcentowane w tej scenie. Dlatego też poprosił Gail o wspólne zamieszkanie, ostatni wysiłek, żeby ratować ten związek.

milkaway

Sześć miesięcy wspólnego mieszkania swoje robi:) a i wcześniej się świetnie dogadywali. Nie miała bym nic przeciwko tej parze ale żal mi Gail. Jak by nie było to ona go naprawdę kocha a Sam odtrącił Andy i nie poczekał na jej odpowiedź tylko związał się z inną. Pomimo, że od razu widać że nadal coś do niej czuje. Mam nadzieję, że będzie cierpiał za swoją głupotę....

emilas02

SPOILER ALERT, niech czytajątylko Ci co obejrzeli E01S04

Panna McNally to najbardziej wkurzająca i wywołująca u mnie irytacje postać w tym serialu, wiecznie nadąsana i obrażona, wiecznie coś jej się nie podoba, wiecznie paprająca akcję, podobnie mam jeśli chodzi o Nikite i postać Alex, chociaż Alex jest dużo lepsza niż ta wasza Andy. Ja tam liczyłem że nie wyjdzie cało z akcji pod przykrywką i resztę sezonu przeleży w śpiączce :P weźmy takiego Sama, ja tam mu się nie dziwie że znalazł normalniejszą du..pe. Lepsze to niż wiecznie przypie....przająca się do wszystkiego laska.

P.S. weźmy sytuacje Nicka,zamiast dziękuje że mi życie uratowałeś bo jestem za tępa żeby pracować pod przykrywką to wkurz.....ona że pociągnął za spust, co z tego że pociągnął skoro nie zrobił tego na ślepo a miał przemyślane i wiedział że będzie dobrze. Kretynka nic więcej.

ocenił(a) serial na 6
emilas02

Rookie Blue S04E04

Chloe uświadamia Gail, że jej chłopak leci na jej przyjaciółkę - Andy -, zapowiada się przednia zabawa, bo nie trudno przewidzieć, że będzie odgrywać się na Andy a ta nie będzie miała pojęcia o co chodzi xd ale dobrze wiedzieć, że to nie była nadinterpretacja z naszej strony a Nick rzeczywiście podkochuje się w Andy.

Herushingu

Uprzedzaj, że robisz spoilery ponieważ mało kto oglądał ten odcinek.

ocenił(a) serial na 6
emilas02

Ok, teoretycznie dlatego dałem w "tytule" numer odcinka do którego się odnoszę, ale, ok, mogłem dodać słówko "spoiler".

emilas02

Jakby nie było odcinek 9 szybko rozwija akcje;), nie dla wszystkich korzystnie. Jak myślicie co z tego wyniknie? Kto będzie żałował swoich decyzji? Czy wszystkie przyjaźnie przejdą próby jakim zostały poddane? Andy ma rację sądząc, że wszyscy będą ją oskarżać? Obejrzyjcie odcinek 9 i napiszcie co myślicie.

emilas02

9 ujdzie, ale 10, jak dla mnie, trochę nudny

emilas02

Czy Andy spróbuje być szczęśliwa z Nickiem czy postanowi wrócić do Sama? Co obstawiacie?

emilas02

ja czekam jak na szpilkach kiedy znowu będą razem Andy i Sam oczywiście. Jeżeli chodzi o Nicka to uważam, że to przejściowe. Mam nadzieję.... Szczerze to nawet nie lubię tej Cruz.

ocenił(a) serial na 10
emilas02

oj mam nadzieje ze Sam i Andy będą razem bardzo mi do siebie pasują i mam nadzieje ze to juz nastąpi niebawem :) Nick lubie ale jakoś mi nie pasuje do Andy

ocenił(a) serial na 10
sylwiak801

od 17 wrzesnia z lektorem na 13th Street Universal -

sylwiak801

Kiedyś uważałam, że Sam i Andy są dla siebie stworzeni, ale teraz nie mogę na niego patrzeć. Ona dorosła i się zmieniła po tym co przeszła a on jest taki jak wcześniej i sądzi, że Andy będzie ślepo za nim podążać... Oby dostał nauczkę.

ocenił(a) serial na 7
emilas02

I tak wiedziałam już wcześniej Sam będzie żałował, że zerwał z Andy. Zresztą w chatce już mówił, że mu jej brakuje. Myślę, że żałuje, że jest z Cruz, bo nie ma z nią takiej więzi bliskiej. Teraz kiedy zobaczył Andy z Nickiem może coś się ruszy, ale nie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
emilas02

I tak wiedziałam już wcześniej Sam będzie żałował, że zerwał z Andy. Zresztą w chatce już mówił, że mu jej brakuje. Myślę, że żałuje, że jest z Cruz, bo nie ma z nią takiej więzi bliskiej. Teraz kiedy zobaczył Andy z Nickiem może coś się ruszy, ale nie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Askol

bardzo ciekawie się zapowiada ostatni odcinek sezon 4, myślę że już sie po trochu wyjaśni sytuacja ale też troche nie pewności pozostawią nam na 5 sezon :)

emilas02

Zdecydowanie para, Andy nie ma przy nim takiej "spinki" jak przy Samie, on zdecydowanie jest w niej zakochany (vide ostatnia scena 4 sezonu) rozumie ja i wspiera w każdej sytuacji , no i do tego chemia którą aktorzy świetnie zagrali... scena ich p-szego razu w moim serialowym top ten jest gdzieś na szczycie....