6,9 16 tys. ocen
6,9 10 1 16183
7,0 3 krytyków
Oficerowie
powrót do forum serialu Oficerowie

fatalne zdjęcia jak z "M jak Mdłość" , źle oświetlone.
dialogi: kto kurwa pisał dialogi? wczoraj rozmowy englerta i cynke ,wołały o pomstę do nieba .przepraszam ale nikt tak nie rozmawia . scena z kolesiem robiącym zdjęcia cynke i englertowi to najgorsza scena na swiecie: ona wpada na płotek przy 15 km/h i idzie do szpitala , sama scena jak ona jest na masce jest po prostu śmieszna , dialog z człowiekiem od zdjęć jest niedorzeczny tak jak jego zachowanie.a ten zabójca w szpitalu , juz bardziej absurdalnej metody dostania się do szpitala nie mogli wymyślić .
pijący pazura ? no cóż ile mozna jechać na tym samym schemacie?
brat pazury który ożenil się z jego żonż i pracuje w szpitalu englerta... co to do cholery? serial brazylijski?
no i ta bardzo ale bradzo tania psychologia "pijesz bo żona cie zdradzila z bratem" to po prostu śmiech na sali.
no i jeszcze ta kapoeira , to takie modne ale nie ma absolutnie żadnej wartości dla filmu , taka niepotrzebna scena ,po prostu obliczony serial żeby bylo modnie . pewnie cynke przeżyje dzięki sprawności wyrobionej na kapoeirze , czy w tym celu musi się ten wątek w każdym odcinku pojawiać?
oficer byl naprawdę ok , ale ciąg dalszy to katastrofa.

ocenił(a) serial na 4
bennyblanco

Najgorsze jest to, że niestety WSZYSTKO co mówisz to prawda. Na końcu Oficera oczywiście chciałem, aby wszystko miało ciąg dalszy, ale w takiej samej postaci, albo w ogóle. Producenci w wywiadach coś kręcą, że gdyby zrobić normalną kontynuację, to byłoby nudno...hm, a teraz to niby jak jest? Nudno i SZTUCZNIE!!! Ja również oglądam następny odcinek tylko dlatego, że mam nadzieję że będzie troszke lepiej.