PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=329477}

Ouran High School Host Club

Ouran Koukou Host Club
2006
7,7 5,4 tys. ocen
7,7 10 1 5404
Ouran High School Host Club
powrót do forum serialu Ouran High School Host Club

Pytanie!!

ocenił(a) serial na 10

Co to za muzyka, która pojawia się pod koniec prawie każdego odcinka? W ostatnim odcinku pojawia się w momencie, gdy Haruhi decyduje się gonić Tamakiego, dokładniej gdy ściąga te doczepiane włosy:D, strasznie podoba mi się ten kawałek ale nie mam pojęcia gdzie go szukać!
pozdrowienia:)

ocenił(a) serial na 10
F_L

jeżeli ci się ten kawałek podoba to spróbuj poszukać ost'a do ourana, tam na pewno będzie :)

P.S. Anime naprawdę świetne, jedna z najlepszych serii komediowych jakie mi było dane oglądać, polecam każdemu.

ocenił(a) serial na 10
F_L

jeje znalazłam!!! dziękuję za pomoc:)
pozdrowienia:)

ocenił(a) serial na 9
F_L

Podaję wszystkim do wiadomości, co mają problem ze znalezieniem :P Utwór nosi tytuł "Shissou" i jest wykonywany przez zespół "Last Alliance" :D

idulec

mi chodzi głównie o tą piosenkę graną na gitarze, puszczaną pod koniec niektórych odcinków i co leci na początku tego filmiku -->

http://www.youtube.com/watch?v=p2Xst0Oj8xQ&feature=related

od początku do 20 sekundy. bo potem się zaczyna Shissou w wykonaniu grupy Last Alliance. Zna ktoś tytuł tej wcześniejszej??

arbuz

jakby ktoś miał to bym bardzo prosiła o przesłanie na e-maila: evette91@wp.pl

z góry dzięki ;*

ocenił(a) serial na 10
arbuz

właśnie, właśnie też jej szukam, gdyby ktoś posiadał i był tak miły to proszę o przesłanie na maila: w.grelik@gmail.com

Wera_2

No cóż. Moje poszukiwania spełzły na niczym^^ Wygląda na to, że coś takiego jak pełna wersja tego gitarowego intro do endingu po prostu nie istnieje, a zapewniam was, że baaardzo wielu ludzi się za nim rozglądało z tego, co widziałam w internetowych czeluściach. Szkoda, bo ten krótki kawałeczek zapadł mi w pamięć :) Na pocieszenie dorzucę linka do pełnej wersji
"Shissou" z tym gitarowym kawałkiem^^
http://www.megaupload.com/pl/?d=HD5MGSX7
Może komuś się przyda^^