PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834932}

Outsider

The Outsider
2020
6,9 27 tys. ocen
6,9 10 1 27212
6,7 17 krytyków
Outsider
powrót do forum serialu Outsider

Dałem się nabrać.

użytkownik usunięty

Od razu mówię że jeśli to na podstawie jakieś książki to nie miałem okazji czytać. Włączyłem przypadkowo serial I pierwsze wrażenia były bombowe,
Ale no właśnie.. dałem się nabrać.
To od czego się to wszystko zaczęło, to że gościu był w dwóch miejscach naraz, ta sama krew I tp to było coś niesamowitego.. Miałeś w głowie jak to możliwe, nie mogłeś oderwać wzroku bo tak Cie to interesowało.. W głowie setki teori.. Ale w pewnym momencie co piękne szybko się kończy.. jakiś potwór matko boska hahaha. Szczerze mówiąc do momentu kiedy wyszło co tak naprawdę się dzieje dałbym mocna 8,9. Po tym co się dowiedzieliśmy 4.. naciągana.. Czuję się wręcz oszukany, rozczarowany... Liczyłem na jakąś niesamowita zagadkę, coś nowego, że kurde jak to wgl możliwe... A tu dostaliśmy jakiegoś potwora.. Co śmieszne ten potwór był śmieszny wręcz... Do póki nie wiedzieliśmy że że potwór czuliśmy jakby to ująć strach.. Pojawianie się w pokoju dziewczynki, pojawianie się w tle w różnych miejscach w kapturze... Naprawdę sądziłem że stoi za tym jakiś człowiek.. jakiś mądry, szalony człowiek, wręcz psychol.. Ale z ogromną wiedzą, I sprytem.. Na koniec nie dość że to potwór to kompletnie słaby jak... W pewnym momencie już miałem odczucie w tej kopalni jakby był szantażowany, jakby się nad nim znęcali nasi policjanci.. matko boska... Cały pozytywny obraz serialu zniszczyła jeszcze ta kobitka najmądrzejsza na świecie.. czułem zazenowanie oglądając ją...

Szkoda... Bo po 4,5 odcinkach mimo że połowa sezonu była jeszcze przedemna zacząłem polecać każdemu serial.. Że musisz zobaczyć to koniecznie! BARDZO dobry thiler a to się jakaś bajka okazało.. aż mi wstyd...