PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Prawie miesiąc bedzie trzeba czekać na emisje 15 odcinka :(

ocenił(a) serial na 8
nutriass

:( skąd te informacje? ;/

ocenił(a) serial na 10
nutriass

Kolejna przerwa w emisji

Jak donosi SpoilerTV, serial Vampire Diaries oraz Supernatural będą miały przerwę po epizodzie wyemitowanym 11 lutego a wrócą dopiero 25 Marca. Lepszą wiadomością jest to, że od 25 marca nie będzie już żadnej przerwy aż do finału sezonu, który odbędzie się 13 maja.

Ostatni odcinek przed przerwą zawsze podsycał nasz apetyt, więc powinniśmy oczekiwać ciekawych wydarzeń w następnym odcinku Pamiętników Wampirów.

ocenił(a) serial na 8
nutriass

Oj to słabo z tą przerwą, dopiero co skończyła się 2 miesięczna przerwa a teraz kolejna....
Dobrze że jest Lost ;) i od dziś zaczynam ogladać Supernatural, ciekawe czy mnie wciągnie?

ocenił(a) serial na 8
nutriass

Hej, mam pytanie - gdzie oglądacie Vampire Diaries? Ja generalnie jestem na bieżąco, ale korzystam ze strony fastpasstv.com i oglądam odcinki w oryginalej wersji. Chciałam tylko obejrzeć wszystko z moją stroną i potrzebuję wersję z polskimi napisami. Dobrze by było, żeby nie było na niej żadnych minutowych ograniczeń. Macie coś takiego?

Co do przerwy w emisji to faktycznie nie za dobrze. Po każdym odcinku czekam z niecierpliwością na kolejny więc miesiąc oczekiwania mi się nie uśmiecha. Chociaż fakt faktem, pewnie będzie na co czekać :-)

GilmoreGirl

http://iitv.info/the-vampire-diaries/ tutaj można oglądnąć TheVD.

ocenił(a) serial na 6
nutriass

K..wa;)
Czy oni powariowali do szczętu!
Jaka znów przerwa.
Czy to przez igrzyska?
O co kaman, e tam.
Denerwuje mnie to:)

ocenił(a) serial na 10
nutriass

O nieeeeeeee..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie nie doczekam...! ;/
Kocham to oglądać....;) Kurdę...po co im te głupie przerwy ? Oni chcę nas tylko wkurzyć....hrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............!
No nic....zawsze można obejrzec jeszcze raz wszystkie odcinki od początku...;)
Uwielbiam Damona ! ;**

xDD