PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Przeczytałam gdzieś , że 6 ma być już ostatnim. Plotki czy prawda? Bo nmg uwierzyć..:O

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

Szczerze ? Mam nadzieje że nie. Nie oglądałam PW od początku bo w sumie od niedawna skończyłam wszystkie sezony. I czytam niektóre opinie,że zepsuli ostatnie dwa sezony. Mi np się podobały wszystkie.:)
A najbardziej w 5x22 scena z samochodem jak Elena pokazała jak bardzo kocha Damona wsiadając z nim do auta <3
A jak powiedział to : "Nie mam wyboru, kochanie. Jesteś najlepszym co mi się przytrafiło podczas 173 lat mojego życia na tej ziemi. Wychodzę na spotkanie śmierci wiedząc, że byłem kochany nie przez kogokolwiek, lecz przez ciebie, Eleno Gilbert. To epilog spełnionego życia. Nigdy nie będzie lepiej niż teraz. Jestem spełniony. Kocham cię." Zryczałam sie jak głupia NIE CHCE KOŃCA !

ocenił(a) serial na 10
madziagrk

Ja też, Ale Paul Wesley pisał w gazecie że na koniec serialu Damon i Stefan powinni umrzeć .Ale ja tego niechcę :(

ocenił(a) serial na 9
Ewa141414

Ale pisał "powinni" nie znaczy to jednak ,że zginą zalezy od fantazji Julii. I mam nadzieje,że będzie mądra dzięki Damonowi nauczyłam się co to znaczy miłość, poświecenie i dostanie drugiej szansy. Nie chce by ten serial się kończył. Rozumiem jednak że sami aktorzy mają dość grania. :/

ocenił(a) serial na 10
madziagrk

zgadzam się z tobą,ale jak się skończą PW to będę oglądać The Originals

ocenił(a) serial na 9
Ewa141414

Ja nawet jednego nie obejrzałam odcinka i nie wiem czy się w to wkręce :D

ocenił(a) serial na 10
madziagrk

Ja też, ale jeszcze niema z polskim lektorem The Originals

Ewa141414

Z napisami się ogląda a nie z lektorem co tylko niszczy film

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

ja tam lubię tak oglądać

madziagrk

Z tego co pisali to podobno Ian chce odejsc z serialu. Nie dziwie mu sie pracowac ze swoją była i to jeszcze grac scenki milosne z nią. A pamiętniki bez Damon to by nie bylo to samo. Dlatego tez pewnei Julie Plec zdecydowala o zakonczeniu serialu (o ile to nie plotki)

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

Właśnie z tego co ja się orientuje. Ian pisał na twitterze,że jego stosunki z Niną nie wpłyną na rozwój filmu a pozatym się przyjaźnią (chociaż znam takie rozumowanie) ;-; No ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie po raz kolejny Eleny z Stefanem ;-;

madziagrk

Ian napisal to twitterze, ze 6 senzon moglby byc jego ostatnim, ale nie sadze zeby byla to prawda… zreszta jak odejdzie Damon to skonczy sie serial. Fani kochaja Damona a jeszcze bardziej pare Elena + Damon, sadze wiec, ze serial skonczy sie happy-endem. Tez czytalam ze Paul napisal ze on i Damon powinni umrzec na koncu, ale wg mnie to sa brednie. Podobne zakonczenie nie ma najmniejszego sensu.

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

A wie ktoś, kiedy POLSKA będzie mogła się spodziewać serialu z polskimi napisami i gdzie ?

madziagrk

najlepiej oglądac na seansik . tv bo dosyć szybko dodają napisy.;)

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

O super a wiesz jeszcze bo sama kiepsko orientuje czy premiera w polsce jest 2 października czy dopiero w USA ?

madziagrk

premiera 2 października w USA;) ale na seansiku dodają zazwyczaj 1 dzień po premierze stanach jakby co ;p

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

a powiedz mi jeszcze z napisami ? :d bo aż tak dobra z Anglika nie jestem :D

ocenił(a) serial na 8
madziagrk

Nie wiem jak to wygląda na seansiku, ale na kinex .tv masz do wyboru angielski,napisy,lektor,dubbing i różne wersje odtwarzaczy. Naturalnie musisz czekać aż ktoś je doda :)

madziagrk

tak dodaja napisy:) napisy zazwyczaj dodaja w przeciagu 1-3 dni od dodania

ocenił(a) serial na 9
strong_connection

Oo to super, nie mogę już sie doczekać *-*

ocenił(a) serial na 8
strong_connection

Dzisiaj czytałam wywiad z Julie Plec, w którym wypowiadała się na ten temat :) Tutaj macie fragment:

"Czy planujesz to tak, jakby 6 sezon miał być ostatnim sezonem, czy może jeszcze o tym nie myślisz?

Nie, jeszcze o tym nie myślę. O to, jak długo będzie trwał ten serial mogłabyś zapytań 10 różnych osób i dostałabyś 10 różnych odpowiedzi. Ludzie z Warner Bros. odpowiedzieliby „17 sezonów!”, a ja myślę, że powiedziałabym „Siedem!”. [Śmieje się] To, bliżej czyich życzeń wylądujemy zależy od okoliczności."

ocenił(a) serial na 7
strong_connection

Ja też to słyszałam i powodem może być to, że Ian ma wystąpić w jakimś filmie ( nie wiem jakim ) oraz Nina ma odejść. Paul ponoć też ma grać w jakimś filmie. Zagmatwane to wszystko.