Witam.
Mam zamiar niedługo zacząć oglądać serial Vampire Diaries.
Chciałbym się dowiedzieć, czy warto zaczynać oglądać?
Jakie są opinie osób, które widziały już wszystkie odcinki? Jestem fanem serialu Supernatural oraz serii filmów Underworld.
Czy ten serial ma coś wspólnego z w/w tytułami.
Z góry dziękuję za odpowiedź na moje nie najlepiej sformułowane pytanie:)
Pozdrawiam
Witam, niestety nie mogę przyrównać Vampire Diaries do wymienionych przez Ciebie seriali, bo ich nie oglądałam. Jeśli chodzi o VD to z początku mogą się nie wydać fajni, myślisz sobie badziewie - dialogi sztuczne itd. Ale po paru odcinkach wciąga i to bardzo, pojawia się wiele ciekawych i zaskakujących zwrotów akcji. Jeśli ktoś lubi seriale o nadnaturalnych sprawach to myślę, że się spodoba, mnie szczególnie urzekło w tym filmie że jest bardzo świeży i na czasie - mam na myśli, że np. Damon wyśmiewa Zmierzch, albo że Bonnie przewidziała Obame. Ja 16 odcinków obejrzałam w 4 dni, bo później mnie tak wciągnęło, że teraz cierpię bo następny dopiero 8ego! Polecam, nie zrażajcie się na początku :) pozdrawiam
Witam!
Według mnie jeśli lubisz klimaty wampirów to warto oglądać ten serial, choć może w pierwszych odcinkach jest trochu nudnawy, ale po 5 odcinku nabiera zaskakującego tempa i wciąga niesamowicie. O niebo lepszy niż "Zmierzch". Takie jest moje zdanie