W jakim teamie jesteście i dlaczego? :) Ja na początku oczywiście byłam w Stelenie ale
teraz coraz bardziej przekonuję się Deleny =P
Ach, no oczywiście. Kto by szanował Damona? Za co niby? Za to, że ciągle wszystkim tyłki ratuje? Za to, że zawsze stawia dobro i życie Eleny ponad wszystko inne, łącznie ze swoim własnym życiem? Za to, że nie chce nikogo obarczać swoimi problemami po ugryzieniu Tylera? A może za to, że nie zmienia zdania, co pięć minut jak Stefek?
Pewnie, Damon w ogóle na szacunek Eleny nie zasługuje xD
Nigdy, przenigdy nie zrozumiem Stelenowców.
To ty nie wiesz, że Damon to morderca i szanowanie go jest czymś karygodnym? A Stefek ma aureolę nad głową.
Ja również nie zrozumiem...
Ależ oczywiście, Damon to okrutny morderca, pozbawiony ludzkich uczuć, zabijający niewinne osóbki na pustych, ciemnych, leśnych drogach. Za to Stefcio ma aureolkę, skrzydełka i białą, zwiewną szatkę, której nigdy nie plami krwią niewinnych. No, chyba że akurat mu się wróci do nałogu i wymorduje jakąś przygodną wioskę. Ale czy to takie ważne? xD
Chcesz się kłocic o jedną wioskę? Wiocha w tą czy w tą, kto za tym nadąży? stany to duży kraj, połowy wioch nie ma na mapie;p
Pewnie na jednej się nie skończyło, ale racja, co tam kilka wiosek? Tyle ludu na świecie, niedługo zacznie miejsca brakować, trzeba się tym zająć xD Stefek robi to dla dobra planety xD
Ależ oczywiście! Stefan po prostu chroni zagrożone gatunki bezbronnych zwierzątek futerkowych! Jak ja mogłam na to nie wpaść. On ma serce ekologa po prostu. Co mu tam paręset osób zabić, skoro może ocalić króliczki!
Mam królika od 9 lat, codziennie mnie budzi o 6 rano bo jest głodny. Gryzie klatkę. Myślicie, że gdybym poprosiła Stefana to by go wyssał? Nie mam serca skręcic mu głowy;P
Może kiedyś by to zrobił... Teraz jest bardzo dobrym wampirem, nie zabija już biednych zwierzątek xD
No tak, zapomniałam, że teraz przerzucił się na dziewczyny podrzucane przez Klausa :D
Stefan to najlepszy wybór. On zrobi to humanitarnie. Zauroczy królika, potem zdezynfekuje swoje kiełki i przystąpi do roboty. A potem pójdzie dumny do Eleny i powie jej, że Damon to zło wcielone, ale na szczęście ma jego, bunny eatera.
Może Stefek założy interes? Stefan Salvatore - Professional Bunny Eater. If you want to give your beloved pet a humane, (almost) painless exit from this mundane life - Stefan is the perfect choice! xD
I skoro już jesteśmy w zbliżonym temacie - http://www.screamforadream.net/wp-content/uploads/2010/11/copyright.jpg :D
Pierwszy, który znalazłam :D
Temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3C3,2823917
Zdecydowanie Delena xD. Chcoiaż kiedyś byłam za Steleną, ale Stefan zaczął strasznie mnie drażnić, a do Damona mam słabość.