Jak myślicie, czy zamknięcie wszystkich serwisów online oznacza to, że na PW będziemy
czekać dopiero w telewizji (pojutrze będzie chyba 4 odcinek 3 sezonu -.-')? Myślałem, że nie
będzie problemem jak sobie ściągnę odcinki. Ale serwisy, z których można ściągnąć też nie
działają. Kurde szlag mnie trafia! Zamiast brać się za zwalczanie prawdziwych
przestępczości oni biorą się za nas, zwykłych szarych ludzi, którzy nic złego nie robią
oglądając online. Tak w sumie to większość ludzi (w tym ja) oprócz wchodzić na FB to nie
będę miał nic do roboty na internecie ;(
No właśnie zaczęły się problemy :( wprawdzie nowy odcinek dopiero 2 lutego, ale narazie nie zapowiada się żebyśmy mieli możliwość obejrzenia go w internecie. Jest to szok, bo wszystko zniknęło z dnia na dzień. Mam nadzieję, że ktoś coś wymyśli i będziemy mieli okazję dalej na bieżąco śledzić losy naszych bohaterów z TVD.
Mam wielką nadzieję, że nie wprowadzą ACTA, w przeciwnym razie będziemy zmuszeni pożegnać się z wampirami... ;( Idźcie dzisiaj na protest w waszym mieście - pokażmy naszą siłę i społeczne niezadowolenie. Tu chodzi o coś więcej niż seriale - walczmy o wolność Internetu!
Ja też jestem tym wszystkim zawiedziona, tak że doskonale Was rozumiem!
Na ittv żadne z linków mi nie działa :(
apropo oglądania online, podajcie linka gdzie można obejrzec transmisje z CW, bo mój link nie działa, a opcja szukaj na forum jakos mnie nie doprowadziła do znalezienia linku:) z góry dzieki
Niestety, ale wszystkie nie działają... musimy poczekać, może do 2 któryś zacznie...
http://ikisseddamon.tumblr.com/post/17716119188/tvd-livestream-for-tonight tu jest 6 streamów