PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122172
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak myślicie, czy zamknięcie wszystkich serwisów online oznacza to, że na PW będziemy
czekać dopiero w telewizji (pojutrze będzie chyba 4 odcinek 3 sezonu -.-')? Myślałem, że nie
będzie problemem jak sobie ściągnę odcinki. Ale serwisy, z których można ściągnąć też nie
działają. Kurde szlag mnie trafia! Zamiast brać się za zwalczanie prawdziwych
przestępczości oni biorą się za nas, zwykłych szarych ludzi, którzy nic złego nie robią
oglądając online. Tak w sumie to większość ludzi (w tym ja) oprócz wchodzić na FB to nie
będę miał nic do roboty na internecie ;(

ocenił(a) serial na 10
sz_szostak

No właśnie zaczęły się problemy :( wprawdzie nowy odcinek dopiero 2 lutego, ale narazie nie zapowiada się żebyśmy mieli możliwość obejrzenia go w internecie. Jest to szok, bo wszystko zniknęło z dnia na dzień. Mam nadzieję, że ktoś coś wymyśli i będziemy mieli okazję dalej na bieżąco śledzić losy naszych bohaterów z TVD.

użytkownik usunięty
marusss16

No to dziwne, bo ja nadal znajduję linki do ściągnięcia...

ocenił(a) serial na 7
sz_szostak

jak sie dobrze przegrzebie internet można ściągnać jeszcze

sz_szostak

Przecież normalnie są odcinki na ii tv, tyle ze sa podane linki na np video weed itd.

platyna_2

Ja też normalnie ściągam...

ocenił(a) serial na 9
sz_szostak

Mam wielką nadzieję, że nie wprowadzą ACTA, w przeciwnym razie będziemy zmuszeni pożegnać się z wampirami... ;( Idźcie dzisiaj na protest w waszym mieście - pokażmy naszą siłę i społeczne niezadowolenie. Tu chodzi o coś więcej niż seriale - walczmy o wolność Internetu!

użytkownik usunięty
BlackNails

Ja też jestem tym wszystkim zawiedziona, tak że doskonale Was rozumiem!
Na ittv żadne z linków mi nie działa :(

sz_szostak

apropo oglądania online, podajcie linka gdzie można obejrzec transmisje z CW, bo mój link nie działa, a opcja szukaj na forum jakos mnie nie doprowadziła do znalezienia linku:) z góry dzieki

użytkownik usunięty
justin_n

Niestety, ale wszystkie nie działają... musimy poczekać, może do 2 któryś zacznie...
http://ikisseddamon.tumblr.com/post/17716119188/tvd-livestream-for-tonight tu jest 6 streamów

uuuu, no to lepiej żeby zaczęlo działac :):)