Moje pytanie brzmi: znacie jakieś inne seriale podobne do Pamiętników Wampirów? Nie koniecznie o wampirach. (Nie wiem czy takie pytanie już padło ale się powtórzę).
Może tutaj (z wampirami w rolach głównych):
http://www.filmweb.pl/topic/1252468/podobne+seriale.html
A inne...
Jak narazie nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy, ale jak zaświta, obiecuje, że dam znać ;P
No więc ja od pewnego czasu oglądam serial "Roswell". Nie jest on o wampirach, tylko o kosmitach x D Strasznie mi się spodobał i właśnie kończę oglądać ostatni - trzeci sezon.
Zanim go zobaczyłam myślałam, że mi się nie spodoba, a jednak ; )
ja tez go ogladalam! super jest;) a ksiazki moze czytalas? tez swietnie. ogolnie jest ich 9 tyle ze u nas wydawnictwo zbankrutowalo i przetlumaczonych zostalo bodajze 5.. zajebisty serial to tez True Blood! na prawde. tak sie wkrecilam.. ;)
Zgadzam sie Roswell jest świetny...;)
Uwielbiam też:
"HEROSI"
"4400"
"Zagubieni"
"Czarodziejki"
(:
Serial Roswell jest boski. <3 W sumie jeszcze całego nie zobaczyłam, zostały mi cztery odcinki do końca. ^ ^ Boże, nie wiem co będzie, jak już zobaczę ten ostatni!
Książki Roswell nie czytałam, tylko informacje o częściach na wikipedii (a zbyt wiele ich nie było ; p) i wydaje mi się, że zdecydowanie różni się serial od książki, ale nie czytałam, więc nie wiem.
Też oglądałam Roswell i to całkiem niedawno. Jest świetny!!! Szkoda że jest tylko 3 sezony. Mogliby nakręcić więcej, ale pewnie już tego nie zrobią...:(( Ma ktoś może e-booki książek Roswell po polsku?? Bo chyba powinny być gdzieś w necie wszystkie części na polski przetłumaczone. Ja ich niestety nie mogę znaleźć a szukam i szukam... i nic:((
Z tego co mówicie chyba też oglądnę Roswell. Jakoś ten serial mnie odrzuca ale zobaczę. A co do innych seriali który wyżej padły to raczej się nie skusze.