Hej mam twittera Iana ale sie na tej stronce nie znam , jak sie wysyla wiadomosci ?
musisz mieć konto chyba :)
chociaż on jakiś miesiąc temu podał maila tam, więc poszukaj w starszych wpisach :)
z tego co słyszałam od koleżanek- odpisuje za każdym razem :)
Ok to ja szukam tego maila mam nadzieje ze znajde a to twoje kolezanki do niego pisaly i serio odpisal ?:)
email me at ijsomerhalder@aol.com and I'd be happy to answer your questions. I'm extremely busy so it may take a while so take a deep
hehehe :))
Ale serio wiecie napisalam na emaila ale nie wiem czy to dobry adres no cóż ten dluzszy .. napisalam cos ledwo , ledwo ..
domis3 - no i jak odpisał?? Sama myśle o tym żeby do Iana napisać ale czy wogóle odpisze czy zleje? To jak??
Ten adres jest nieprawidłowy, a przynajmniej tak mi się wyświetliło, gdy sama wysyłałam :P A jeśli chodzi o twittera to też pisałam kilka razy, Ian raczej nie odpisuje, mówie patrząc na jego wpisy, rzadko kiedy widze żeby do kogoś pisał, raczej informuje co w danej chwili robi itp.
galerianki ? chyba coś Ci się pomyliło, bo żadna mu nie napisała "jak kupisz mi jeansy to zrobię ci loda'
odwidziało mi sie juz. I widze ze ktos tu zeczywiscie nie wie co to galerianka. jezeli nie "zrobie ci dobrze ty mi kupisz coś" to ja juz nie wiem. Tu sa tak bylskotliwe osoby ze nawet nie zamierzam wdawac sie z nimi w bez sensowne dyskusje. Jeżeli jeszcze ktos uwaza ze galerianka to nie ta co idzie na "układ" to niech sie cofnie do podstawówkli. A co do pisania do Iana. Stwierdzam ze to i tak nie ma sensu. Przysojny ale o czym z takim gadac. Osatnio tez na twitterze nasmiewal sie ze swojej "fanki". Naewt jezeli to bylo śmieszne to mógł by sobie darować.