PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122163
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Chodzi mi o samą postać nie o Aktora(ke) . Ja najbardziej lubię Damona a nie lubię Bonnie.

użytkownik usunięty
Nataleah

Nie lubię Sztefyna, Szmatta i Boni, lubię Danonka, Eliasza i Rebcię.
Doprawdy, można o tym pogadać w offtopie.

Nataleah

To jak większosc osób:D Do lubianych dodałabym Katherine, Eliaszka i Alarica a do nie lubianych dodałabym Matta:D I teraz wszystko się zgadza:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Swietne to jest ;D Ja przewaznie gustuje w niegrzecznych postaciach, wiec lubie: Katherine (za jej zdzirowatosc), Elijaha (za niespotykana klase), Klaus (loguz). A nienawidze nudy, wiec: Elena, Matt.

xena_4

No nie gadaj, Elenka w ostatnim odcinku trochę zaskoczyła. Myślałam, że przytuli Rebekę i zostaną przyjaciółkami a jednak stało się inaczej:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Moi ulubieńcy - Elijah, Damon, Klaus, Alaric, Katherine w dowolnej kolejności, zależy od odcinka :)
Nie zapominajmy o "nieobecnych " - John, Isobel, Lexi, Anna, Pearl...

Elenę też lubię, to nie jej wina, że jest dobra do bólu. Jeszcze jest młoda, życie ją nauczy :P

Stefan, Rebekah, Caroline, Tyler - nic do nich nie mam, ale jakoś szczególnie ich nie uwielbiam.

Nie przepadam natomiast za Mattem i Bonnie...

reesee

Ja nie lubię Bonnie, te jej miny mnie denerwują. Elena i Stefan mnie troszkę denerwują, ale można to wytrzymać. Lubię za to Damona i Caroline.
(Jestem dopiero po pierwszym sezonie, więc mogę nie być jeszcze obiektywna).

elenkaa

Skoro po pierwszym sezonie nie lubisz Bonnie, Elka i Stefek Cię denerwują, a lubisz Damona i Car, to jest bardzo dobry znak na przyszłość ;)

Evarini

Heh, no to dobrze xD

ocenił(a) serial na 7
Nataleah

Wybierając po jednej (dla powyższych wypowiedzi: w temacie jest "postać" a nie "postacie")
ulubiona - Caroline - od 2 sezonu jej dialogi są zabawne (lub wzruszające)
najgorsza (kiedykolwiek) - John - bardzo irytujący

Nataleah

Damon. Katherine. Caroline. Alaric.
I Pierwotniaczki, oczywiście - Elijah, Klaus, Rebekah.

użytkownik usunięty
Nataleah

Dla mnie najlepsi to: Damon, Klaus, Elijah, Rebekah, Alaric, Caroline i Katherine.
Za to nie lubię zbytnio Matta i Bonnie.

ocenił(a) serial na 10
Nataleah

naj: Damon, Caroline, Alaric, Rebekah, Elijah
irytujący: Elena, Bonnie

ocenił(a) serial na 8
Nataleah

ulubienica Katherine :) antyulubieniec Tyler! Z nieżyjących ulubiona postać Pearl, anty Jenna i John:)

ocenił(a) serial na 10
Nataleah

najbardziej lubię Stefana ;]
najbardziej nie lubię Caroline.

użytkownik usunięty
Nataleah

Damon, Katherine, Alaric, Caroline, Elijah, Rebekah. <3

ocenił(a) serial na 4
Nataleah

Lubie: Stefan, Damon, Caroline, Elijah, Rebecca, Kath, Alaric
Nie lubię: Bonnie, Matt

Nataleah

Lubię Katherine, Caroline, Alaricka i Pierwotnych (wszystkich, bez wyjątku)
Nie lubię Bonnie i Matta.

Reszta mi zwisa i powiewa :p

aivia

Ja lubię : Damon (oczywiście), Katherina, Elena, Klaus, Caroline(ale w późniejszych sezonach), Enzo, Stefana (ale zależy kiedy)

Nie lubię :Mata (jest taki rozlazły)

A reszta mi w sumie zwisa

Sasia19

Lubię: Damona, Klausa, Elijah, Hayley, Elene, Caroline, Bonnie, Enzo, Rebekah (w TVD średnio, w TO bardzo)
Nie lubię: Katherine (tak wiem dziwne, ale wkurza mnie że zawsze wszystko psuje i musi się wszędzie wpiepszyć), Matta, Vicky, Stefana