Chodzi mi o samą postać nie o Aktora(ke) . Ja najbardziej lubię Damona a nie lubię Bonnie.
Nie lubię Sztefyna, Szmatta i Boni, lubię Danonka, Eliasza i Rebcię.
Doprawdy, można o tym pogadać w offtopie.
To jak większosc osób:D Do lubianych dodałabym Katherine, Eliaszka i Alarica a do nie lubianych dodałabym Matta:D I teraz wszystko się zgadza:D
Swietne to jest ;D Ja przewaznie gustuje w niegrzecznych postaciach, wiec lubie: Katherine (za jej zdzirowatosc), Elijaha (za niespotykana klase), Klaus (loguz). A nienawidze nudy, wiec: Elena, Matt.
No nie gadaj, Elenka w ostatnim odcinku trochę zaskoczyła. Myślałam, że przytuli Rebekę i zostaną przyjaciółkami a jednak stało się inaczej:D
Moi ulubieńcy - Elijah, Damon, Klaus, Alaric, Katherine w dowolnej kolejności, zależy od odcinka :)
Nie zapominajmy o "nieobecnych " - John, Isobel, Lexi, Anna, Pearl...
Elenę też lubię, to nie jej wina, że jest dobra do bólu. Jeszcze jest młoda, życie ją nauczy :P
Stefan, Rebekah, Caroline, Tyler - nic do nich nie mam, ale jakoś szczególnie ich nie uwielbiam.
Nie przepadam natomiast za Mattem i Bonnie...
Ja nie lubię Bonnie, te jej miny mnie denerwują. Elena i Stefan mnie troszkę denerwują, ale można to wytrzymać. Lubię za to Damona i Caroline.
(Jestem dopiero po pierwszym sezonie, więc mogę nie być jeszcze obiektywna).
Skoro po pierwszym sezonie nie lubisz Bonnie, Elka i Stefek Cię denerwują, a lubisz Damona i Car, to jest bardzo dobry znak na przyszłość ;)
Wybierając po jednej (dla powyższych wypowiedzi: w temacie jest "postać" a nie "postacie")
ulubiona - Caroline - od 2 sezonu jej dialogi są zabawne (lub wzruszające)
najgorsza (kiedykolwiek) - John - bardzo irytujący
Dla mnie najlepsi to: Damon, Klaus, Elijah, Rebekah, Alaric, Caroline i Katherine.
Za to nie lubię zbytnio Matta i Bonnie.
ulubienica Katherine :) antyulubieniec Tyler! Z nieżyjących ulubiona postać Pearl, anty Jenna i John:)
Lubie: Stefan, Damon, Caroline, Elijah, Rebecca, Kath, Alaric
Nie lubię: Bonnie, Matt
Lubię Katherine, Caroline, Alaricka i Pierwotnych (wszystkich, bez wyjątku)
Nie lubię Bonnie i Matta.
Reszta mi zwisa i powiewa :p
Ja lubię : Damon (oczywiście), Katherina, Elena, Klaus, Caroline(ale w późniejszych sezonach), Enzo, Stefana (ale zależy kiedy)
Nie lubię :Mata (jest taki rozlazły)
A reszta mi w sumie zwisa