http://vampirediariesonline.com/videos/vampire-diaries-episode-14-fool-me-once-t railer/
No nieźle zapowiada się ciekawie ;) i to co powiedział Damon "Mam nadzieję, że Elena umrze" .... wrrrr i kto stanął w płomieniach?
mi się wydaje żę ten barman ale nie pamiętam jak się nazywa bo raczej nie damon ani stefan : d
wątpię że Damon bd chciał zabić elenę , może to był przypływ emocji albo
musiał to powiedzieć pod wpływem czyjejś presji żeby odegrać jakąś scenkę?
nie pamiętacie jak oddawał ją w 13 odc. stefanowi jak ją ' chłonął'? no
chyba że chce tego bo np. za bardzo przypomina mu katherin któą utracił ..
nie wiem
przeciez z punktu widzenia wampirow smierc to nic zlego, w koncu Elena i tak bedzie musiala byc przemieniona tak jak chlopak Lexi np
moim zdaniem Damon po prostu kocha Elene ;D
a teraz jesli Elena by umarla to bylaby wampirkiem ;D
ja juz chce 14 odcinek ;D!!!!!!!!!!!!!
Damon nie kocha Eleny tylko widzi w niej Katherine.
Ja chce 14 odcinek ;)
Najbardziej mnie ciekawi czy żona Alarica miała jakieś powiązania z rodziną Katherine ;D
Czekam z niecierpliwością do następnego piątku ;)
Mi się wydaj, że Damon coś czuje do Eleny. Może nie, żeją kocha, ale coś czuje. A powiedział to, pewnie dlatego, że dlaczego Stefan może mieć ukochaną kobietę, a on nie.
zastanawiam się ile w dalszych losach tego serialu znajdzie się wątków z książki, bo w niej od początku praktycznie było widać, że damon ma obsesję na punkcie Eleny, a w serialu tego nie widać.
w serialu mozna tylko przypuszczac ze Damon cos czuje do Eleny po tym jak na nia patrzy ;) jak ja dotyka i jak chlonie jej zapach ;)
moze po prostu w serialu wszystko troche wydluzaja ;)
Ja nie widze uczucia Damona do Eleny.
Damon ma inne cele, plany.
Wydaje mi się, że sezon ten prowadzi do otwarcia grobowca.
..ale wampirów tam nie ma.
A Elena na pewno nię będzie przemieniona.
A Katherine pewnie wroci kiedys.
napewno są tam wampiry , bo Bonnie słyszała jęki , ale całkiem możliwe że
pozabijały się na wzajem i zostało tylko kilka
podobno w 15 odcinku ma być żona Alarica, tylko w sumie nie jestem pewna
czy to czasem nie bd retrospekcja
chcę piątek!!!
@almettex33
"całkiem możliwe że pozabijały się na wzajem i zostało tylko kilka"
Takiego absurdu dawno tu nie czytałam. Może wyobrażasz sobie, że oni czekając aż ktoś ich wypuści siedzą tam i grają w karty, a gdy ktoś oszukuje skaczą sobie do gardeł? Pamiętasz może jeszcze odcinek, którym Stefano trzymał Damona zamkniętego w piwnicy? Początek 5 odcinka, Dowiadujemy się, że wampir który długo nie pije krwi nie jest w stanie się ruszać i zaczyna zmieniać się w żywą mumię.
Według mnie Damon pomoże Stefanowi uratować Elenę...;)
I Kethrine na pewno będzie ożywiona.... i nie będzie to miłe zwłaszcza dla Stefana...;)
I wydaje mi się , że Elena będzie wampirem ....;)
TAk jak żona Alarica...;D
Ja chce już 13 odcinek...!!! ;)
Kocham THE VAMPIRE DIARIES !!!!!!!! ;DDDD
Damon pomoże Stefanowi i obaj uratują Elene - według mnie...;)
A Kethrine na pewno ożywią...., ale to nie będzie miłe...;) Zwłaszcza dla Stefana...;)
I wydaje mi się , że Elena będzie wampirem...;) Tak jak żona Alarica...;)
Ja chce już 13 odcinek !!! ;)
Kocham THE VAMPIRE DIARIES ! ;DD