PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121926
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Spoilery, gifki, newsy...

ocenił(a) serial na 6

Żeby wymyślili coś z sensem, ja ich błagam...

Błagam, niech ktoś w końcu zabije Sztefa, bo ja już nie mogę. Dzisiaj to już się naprawdę miarka przebrała...

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Spokojnie dziewczyny, wiedziałyśmy że tak się stanie. Najpierw za tydzień Delena (umrę chyba prędzej niż się doczekam), za dwa tygodnie Stelena. Musi tak być, by zrozumiała, że woli oczka Damona niż rynienke na twarzy Stefana :)

Psia_Jucha

No wiadomo, że woli oczka Damona :P Ale strasznie nie podoba mi się to płakanie w rękaw Rynny.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja własnie to rozkminiam. Pewnie coś z Riczkiem się stało.

ocenił(a) serial na 7

cześć wszystkim :) tak, widziałam fotki :)

użytkownik usunięty

http://bittenbythetvbug.tumblr.com/post/20906627038/mrslawrences-rebekah-3x03-el ena-3x20 dobra, teraz to już naprawdę nie wstanę..

ocenił(a) serial na 8

czyli bilans przedstawia się tak: Caroline - 3 sztuki, Stefan - 2, Elena - 1 męczydupa + szlochanie w rękaw.
Zapowiada się fascynujący odcinek :)

Ale co z tymi identycznymi sukienkami i fryzurami? To coś znaczy?
Ugh , którego maja będzie finał?

użytkownik usunięty
karolowanka

Poza tym że wygląda to śmiesznie... jeśli rzeczywiście to jest ta sama sukienka...
10 chyba.

ocenił(a) serial na 7

to nie jest ta sama kiecka, podobna przechuj, ale to nie ta sama, Rebka ma bardziej spiralki a Elka ma kwaitki :)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Dobre oko:)))

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Wiesz, zboczenie zawodowe :P

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Hyhyhy takie zawsze mile widziane:))

Wow, Idealne połączenie jego dwóch byłych, wygląd Kath, suknia Reb ;]

ocenił(a) serial na 7
Rainn

pewnie sam wybierał kieckę. jakoś go nadal dziwnie pociągają byłe.

użytkownik usunięty
Rainn

Może patrząc na Elenę przypomni sobie Reb i ich pocałunek o którym się nie przyznał hipokryta zasrany :]

ocenił(a) serial na 6

XDDDDDDDDDDDD

Tiaa...

A czy on się do czegoś kiedykolwiek przyznał?

użytkownik usunięty
Kate123

Tylko jeśli Elena to odkryła.

Ciekawe ile jeszcze rzeczy przed nią ukrywa, o których nawet my nie wiemy...

użytkownik usunięty

"You know what?! I’m actually not worried about 3x20. I trust my ship and the writers decisions, usually they are for the best. The writers have a reason to put these scenes there, so don’t freak out.

In the end of the day, Stelena has the worse situation because a) Elena is in love with someone else, b) the someone else is Damon aka the thing Stefan feared since S01 and c) they were together once so whatever they have if they get together will always be compared with their previous relationship and how they used to be before Elena had feelings for Damon.

Delena has everything in their favor cause a) Elena actually fell in love with Damon for who he is, b) they have already a strong and unbreakable bond and they’re just friends, c)if when Elena chooses Damon it’ll be only because she loves him, no other reasons (aka she feels safe with him or he can’t die easily). "

ocenił(a) serial na 6

I tego się kurde trzymajmy:)

“…but this week, romance isn’t high on Damon’s to-do list as he tries to save his best friend.” - Zap2it on 3x20
Riczeeeeeeek :(((

Rainn

Wiadomo, że Damon będzie się starał pomóc. A Rynna co robi? Bawi się w najlepsze i mami Elenie w głowie. Po co się kimkolwiek przejmować, przecież Stefo teraz nie może dopuścić do tego, żeby ona była z Damonem.

użytkownik usunięty
Kate123

Nie zapominajmy, że Sztef ma być załamany w tym odcinku. Może rzeczywiście Elena go kopnie na drzewo.

użytkownik usunięty

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m2bm353btV1rr21sxo7_500.jpg mówiłaś coś...?

użytkownik usunięty

Zabieraj ode mnie to zdjęcie.
Nie wiemy dlaczego płacze. Może go zwyczajnie przeprasza za to, że kocha jego brata i mówi, że to koniec. I potem wyjdzie.

użytkownik usunięty

mi to wygląda na płacz z powodu jakiejś straty/ boi się a Stefek ją zwyczajnie pociesza.
Czuję, że to początek końca mojej przygody z TVD i teraz mówię całkowicie poważnie.

użytkownik usunięty

Jeśli zakończą 3 sezon Szteleną to nie będę czekać z utęsknieniem na następny.

użytkownik usunięty

ha, ja w ogóle nie będę czekać, bo to by oznaczało, że cały 3 sezon to jeden wielki żart, a ja nie lubię gdy ktoś sobie ze mnie jaja w taki sposób robi ;]

Moja optymistyczna wersja: może w 3x19 naprawdę wydarzy się coś poważnego między Deleną i Elka zda sobie sprawę, że to tak naprawdę jego kocha. Ale będzie się oczywiście martwiła o Rynnę, czy na wieść o tym, co się stało czasem się nie zabije, albo coś innego. No i za namową Car, Elena pójdzie ze Sztefem, żeby z nim szczerze pogadać i powiedzieć prawdę. A że wiemy jaka Elena jest wrażliwa to jak się do wszystkiego przyzna to zacznie płakać. Tylko nie rozumiem czemu Sztefo ją przytula skoro takie informacje mu wygarnie w twarz. Chyba, że będzie kłamała i powie, że kocha Stefa, aby chronić Damona, bo w 3x19 uznają, że muszą to zachować w tajemnicy (że Elena wyznała, że kocha Damona).
Wiem, trochę bez sensu piszę, ale innej opcji nie widzę :P

Kate123

Ja jestem na 99% przekonana, że Damon przyniósł złe wiadomości o Riczku i dlatego płacze :(

Rainn

To dlaczego nie poleciała z Damonem do Riczka? :(((

użytkownik usunięty
Kate123

Trochę jak w modzie na sukces, ale tak to niestety chyba będzie wyglądać :p
Tylko że Car ma powiedzieć, że " to Stefana kolej". Tylko kolej na co?
No i ten płacz będzie z pewnością po tym jak podejdzie do nich Damon.

Nie no, wszystko byłoby do zniesienia gdyby nie Elenka wypłakująca się w ramię Rynny...

użytkownik usunięty

to na pewno. Ale dobrze, że im to przerwie. Kuźwa no, wybuchnę płaczem na widok Damona przy Stelenie. Wyobrażasz sobie jego wzrok?

To będzie okropne. Nie zniosę cierpiącego Damona. I jeszcze pewnie coś się z Riczkiem stanie :(((((

użytkownik usunięty
Kate123

Tak, brawo. Niszcz Delenę, uśmiercaj milion razy Riczka, zabijaj Pierwotnych. Tak Julie, to droga do sukcesu ;]

użytkownik usunięty

Tak :(
Nie rozumiem jak mogli sobie strzelić takiego samobója. Tyle ludzi czekało na 3x19, na pewno po tych wszystkich spoilerach podwyższyliby sobie oglądalność. To nie, dali Sztelenowe zdjęcia.

użytkownik usunięty
Kate123

Kate, wiesz, że Cię kocham, ale to niemożliwe :(
Elena się tuli, bo się stęskniła pewnie za tymi czasami, gdy byli parą.

:***
Pewnie chodzi o to, że Damon przyniósł złe wieści o Riczku :(((((((

użytkownik usunięty

Już prędzej uwierzę, że mówi mu że jest w ciąży.

Kate123

No oczywiście, jak zawsze ;]
To skopanie przez Rynne raczej nie pomogło Riczkowi :/

Kate123

I to Damon powinien ja pocieszać, czemu ona jest w rynnowych ramionach?
Muszę iść na zajęcia, mam ochotę się popłakać :( my emotions

Rainn

:((((( Napisałam wyżej moją teorię :)

użytkownik usunięty
Rainn

Damon ma ją pocieszać? Hah, dobre. Jak Damon ich zobaczy to się załamie. Aż sobie nie chcę myślec jak się będzie czuć:( Nie wierzę po prostu.

Podejrzewam, że przyjdzie tam już załamany, a potem zobaczy ich razem :(( Team hug Damon

ocenił(a) serial na 7

Dobra to po kolei.
http://jaybunzy0.tumblr.com/post/20905121043/official-still-for-3x20-do-not-go-g entle
1. Bonnie i Jamie, a pies im mordę lizał, świetna fotka promocyjna kiedy większość nie lubi Bonnie :P
2. Tyler wygląda jakby miał za złe Karolajn, a ta chciałaby go za coś przeprosić. Albo ubłagać. Coś z Klausem na stówę.
3. Ona ma różowe pióra we włóosach czy tak światło pada? Zgódź się głupia, zatańcz z nim, potem idźcie do kibla sie bzykać. Klaroline <3
4. Matt nadal ma czoło myślą niezmącone. Zauważyłyście, że on zawsze ma taki tępy wyraz twarzy? :D
5. <rzyg>
6. No dobra, jest i Damon.
7. wtf?!

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Przez Ciebie dzisiaj popuszczę ze śmiechu, coś czuję:)))