Coś mnie naszło chyba z ciekawości także aby założyć taki temat a mianowicie : Czy wierzycie w takie różne istoty nieludzkie jak np. wampiry, wilkołaki, wiedźmy, syreny, obcy (tacy jak w Roswell),duchy itp... ? Bo ja osobiście we wiedźmy i duchy tak ;p Może jak jakaś świrnięta ale myślę że coś tam głębszego w tym jest :) A wy?
taaa.... jasne.... ty może nie wierzysz bo mało o życiu wiesz ja ci mogę osobiście powiedzieć że ducha widziałam !. A co do wiedźm itp. to nie chodzi o takie jak w pamiętnikach wampirów tylko takie jak już są tzn czytają z art itd ;/
"ty może nie wierzysz bo mało o życiu wiesz ja ci mogę osobiście powiedzieć że ducha widziałam"
o LOL :D
Mam mieszane uczucia. Niby chciałabym aby takie istoty istniały ale jednocześnie mój racjonalny umysł nie pozwala mi tego do końca zaakceptować. Chyba wierzę w duchy... W każdym razie przekonał mnie przypadek mojej rodzicielki. Kiedyś na studiach z koleżankami wywoływała duchy i jeden powiedzmy że "wymknął się spod kontroli". Po prostu nie chciał odejść. Od tego czasu mama dostaje apopleksji jak wspomnę o wywoływaniu duchów itp. Na serio jest autentycznie przerażona do tej pory...
Wierzę za to w sny i przeczucia bi już nieraz mi się sprawdzały (te które pamietam bo zwykle to po przebudzeniu nie wiem co mi się śniło:))
w sumie to fajnie by było gdyby taki inne różne istoty istniały lecz ja nie chciałabym taką być oczywiście w założeniu i totalnym zawyżeniu teraźniejszego życia ;p
Duchy i owszem. Sama nie raz czułam obecność mojego taty, ktory zmarł rok temu. A reszta to nie bardzo możliwe, zawsze jednak ciekawi mnie skąd ludzie mieli takie pmysły. A wampiry istnieja. Ostatnio gdzieś słyszałam że sa ludzie którzy pija kre innych ludzi. Najpierw uprawiaja seks a potem jeżeli partner lub partnerka pozwoli nacinaja ich żyletkami. Takie wampiry samozwańcze ;p albo inaczej czuby :/
Chyba raczej czuby nie wampiry . A to że się pieprzą , a poytem piją krew? Hardkor lubią widać , fetyszyyści ;D
Ja osobiście niezbyt wierzę w takie rzeczy . Tzn z własnego doświadczenia wiem , iż czarownice istnieją , duchy również. A obcy , wampiry ? Hm , nie sądzę , acz nie powiem , iż to nie jest możliwe.