PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pierwsza epka sezonu czwartego to najgorszy odcinek jaki w tym serialu widziałem, nie wiadomo czy śmiać się, gryźć fotel czy ziewać. Jak jest dalej? Warto oglądać czy poziom podobny i zachować na dni, gdy nie będzie nic innego do roboty?

ocenił(a) serial na 8
Cerbin

Ten sezon jest na pewno gorszy od poprzednich. Jeśli miałeś aż tak fatalne odczucia już po pierwszym odc, to lepiej całkiem odpuść albo zostaw na dni kiedy naprawdę nic nie będziesz mieć do roboty, bo lepiej nie będzie...

ocenił(a) serial na 5
juliuszatko

A wiesz, wrzuciłem kolejne trzy epki. O ile pierwsza 4x01 to było nieporozumienie to tu już jest lepiej. Faktycznie słabiej niż we wcześniejszych sezonach, ale pewnie zmęczę do końca, tym lepiej będzie smakował później planowany maraton z porządnym wampirycznym serialem, czyli BtVS :)

Cerbin

pierwszy faktycznie był tragiczny, a tym większe było rozczarowanie, że wydawać by się mogło, że epizod o przemianie głównej bohaterki w wampira będzie ciekawy i emocjonujący. niestety, dla mnie ten odcinek to totalna porażka, której jedynym plusem jest użyta piosenka "twice" little dragon. o scenie na dachu szkoda gadać, bo miałam wrażenie, że to jakiś żart.
dalszy ciąg sezonu nie powala, ale oglądany bez konieczności tygodniowego lub dłuższego czekania, z pewnością będzie się oglądać dobrze :)