PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646514}
3,1 9,8 tys. ocen
3,1 10 1 9756
2,2 4 krytyków
Pamiętniki z wakacji
powrót do forum serialu Pamiętniki z wakacji

A jak pojawił się "Mięsny Jeż" to dopiero POlaczki dostały orgazmu i teraz w internecie świrują pawiana. Tak to jest w POlsce. Myślałem że rządy Tuska to coś złego. Myliłem się.

Marik1234

I na cholerę ośle wszędzie ciśniesz na Tuska i PO? To jest portal filmowy, a nie polityczny! Rozumiem zażenowanie serialem, ale łączenie polityki z tym serialem jest idiotyczne i dziecinne. Jak jesteś taki anty PO i Tuskowi to jedź protestować do Warszawy, a nie wylewaj swojej głupoty na forum. Jak nie pojawi się krytyk PO to jest krytyk PiSu itd. Ile można? Ludzi na serio nie interesuje to za jaką partią polityczną jest dany użytkownik Filmwebu. Ja np. wchodzę tutaj aby poczytać o filmach i serialach, opinie ludzi itp. a nie o polityce. Człowiek chce uciec od polityki, a pojawi się jakiś kretyn, który zepsuje ci humor.

PS: Dla twojej wiadomości. Nie jestem na dzień dzisiejszy za żadną partią polityczną. Może dlatego nie zakładam tak durnowatych tematów i nie zaśmiecam forum.

ocenił(a) serial na 1
BartSmith

Problem w tym że polityka to największe bagno jakie istnieje w POlsce. A POlitycy ze wszystkich partii to pasibrzuchy. I PO i PiS i RP i PSL. A ja tak zacząłem pisać PO bo w POlaczki ekscytują się śmiercią Hanki w kartonach, śmiercią Rysia z Klanu a teraz Mięsnym jeżem.

Marik1234

Ale po co tyle agresji w tych tematach i w ogóle po co je zakładasz? Ludzi tutaj tym nie zainteresujesz, a raczej zdenerwujesz. No, chyba, że właśnie taki masz cel. Pisz o polityce na forach politycznych albo ogólnych, a nie na Filmwebie,. Mnie też denerwuje wiele rzeczy, które stają się modne (w tym także mięsny jeż), ale krzyczeniem nic nie zdziałam tylko wyjdę na idiotę. A od mięsnego jeża gorszy wg mnie jest taniec Beaty na plaży.

Marik1234

Ty jesteś ten prawdziwy Marik? Widziałam cię na dużym ekranie na maratonie Bomby! Dziś będziesz Marik 1-2-3-4 :)

ocenił(a) serial na 1
Birke_La_Folle

Tak POlko. Jestem Marik1234. Ten który nabluzgał na filmy Git Produkcji na YT.

ocenił(a) serial na 9
Marik1234

źli to są tacy ludzie jak Ty, którzy nie mają dystansu do świata.

PS.
Ostatnio przeprowadzono ankietę w której 100% głosujących opowiedziało się za PO
pytanie brzmiało: podcierasz się PRZED czy PO ?

Nie żebym nie lubił PO, na PISuar też leję

ocenił(a) serial na 1
nillvo

Bo to zamawiane sondaże przez TVN i Tuska.

ocenił(a) serial na 1
nillvo

Idąc Twoim tokiem myślenia to nie ma ani złych seriali ani filmów, jest tylko zbyt mały dystans do nich? o_O A o "Kac Wawa" czy choćby "Gulczas, a jak myślisz?" też to samo powiesz?

ocenił(a) serial na 9
aqu32

jedni potrafią się śmiać z żenujących scen pamiętnika z wakacji inni nie. Oczywiście nie świadczy to o tym że nie mają dystansu, ale pisanie tekstów w stylu
"POlaczki dostały orgazmu i teraz w internecie świrują pawiana." jak najbardziej na to wskazuje.
Można było to inaczej ująć a nie robić z siebie spróchniałe drewno i obrażać cały naród :]

nillvo

Bo to wypowiedź w stylu trollowskim. Całe szczęście, że nie wywołała lawiny protestów (przynajmniej na razie).

BartSmith

Zgadzam się z tematem.

Marik1234

Mnie osobiście ten cały mięsny jeż jakoś tak wcale nie bawi. Jak dla mnie to ten cały mięsny jeż jest po prostu głupi i nudny. A nudny dla tego że ciągle się to powtarza i robi się z tego na siłę coś śmiesznego. To tak jak z tym ale urwał czy też co ja paczę,które może na początku były śmieszne, ale jak ktoś powtarza to po raz tysięczny to robi się to po prostu nudne. A tak wracając do tego co ja paczę to dla mnie jest to tak samo głupie jak ten cały mięsny jeż. Ale to jest tylko moje skromne zdanie.

ocenił(a) serial na 1
oleks24

Niestety nasz kraj już umiera.

Marik1234

Niestety masz rację,a najgorsze jest to że nie ma nikogo kto mógłby coś z tym zrobić.