PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646514}
3,1 9,8 tys. ocen
3,1 10 1 9767
2,2 4 krytyków
Pamiętniki z wakacji
powrót do forum serialu Pamiętniki z wakacji

W 50% w moim guście.

ocenił(a) serial na 1

Chyba czas zacząć oglądać ten serial. A jak jest u was?

aoi7

16% :/

aoi7

U mnie 53%, ten gustomierz to jakieś nieporozumienie.

ocenił(a) serial na 2
aoi7

27%. Musi być jakiś BUG w tym narzędziu. Może to jakiś algorytm losujący?

aoi7

43%

aoi7

40%

ocenił(a) serial na 1
aoi7

Tylko 10%! Uff...

ocenił(a) serial na 1
Eufrozyna

Tyle samo. Jednak filmweb nie jest taki głupi.

aoi7

65% - śmiać się czy płakać ? xd

atagerka

Płakać koleżanko (?).
U mnie 15%.
Niemniej ten serial to ogromny fenomen. Do tej pory kiczem kiczów był Klan - serial ciągnący się jak krówka. Pomińmy na chwilę próby przyciągnięcia widza czyli śmierci pana Taxi i zagrywek Maćka, które chyba scenarzyście specjalnie pisali by ukazać go jako debila, chociaż to bardzo przyjazny chłopak. Ale ale - jest krytyka -> jest popularność.
Pamiętniki są kiczowate, są serialowymi fekaliami i to właśnie dzięki temu stały się tak popularne. Nikt nie ukrywa, że jest to serial wysokich lotów, aktorzy są zwykłymi ludźmi, a ich przygody... czasem naprawdę tak głupie, że ciężko się nie zaśmiać.

Nie oszukujmy się - w kinie, za które płacimy, lecą coraz gorsze gnioty. Mimo to Polacy nadal chodzą na kolejne super-polskie-komedie-jestem-zdebilowaciałym-reżyserem. Dlaczego więc w telewizji ma tego nie być? Nastał ten czas. I szybko nie minie, ba. Będzie gorzej.

aoi7

14%

aoi7

20%.

ocenił(a) serial na 2
aoi7

9%. filmweb prawdę powie.

aoi7

18 % to tak o 18 za dużo

ocenił(a) serial na 2
aoi7

Lol, ja mam 59%. Fajnieee, przecież romansów i tym bardziej komedii romantycznych unikam jak ognia :(

ocenił(a) serial na 1
aoi7

O, dziś spadło mi do 43%. Może nie jest jeszcze tak źle ze mną :)

aoi7

40% ;)

aoi7

U mnie 24%. ^^ Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu lubię to sobie pooglądać, aby się pośmiać.

aoi7

12% ; ]

aoi7

73% Hahaaaaahahaha!

aoi7

aż 11% ;/

Maciej_Vos

76 % :D:D

aguxd

14 %
Kamień z serca...

aoi7

Uffff... 26%

aoi7

U mnie 18%.
Aczkolwiek zastanawia mnie inna kwestia, wszyscy jadą po tym serialu jak rzadko, a mimo wszystko to oglądają.
Reality oglądam bardzo rzadko ale ostatnio jakoś wpadłem na odcinek z Marcinem i Kasią. Bawiłem się świetnie, takich rodziców to ze świecą szukać. Traktuje to jak świetna komedia i chyba się wciągnę aby się odmóżdżyć troszeczkę :)

aoi7

Aż 13%...

ocenił(a) serial na 1
aoi7

20%, idę się pociąć

maciej6663

12% coś jest nie tak, bo ten serial jest arcydziełem wg mnie !!!

shijoko

fajno, zolwik :D

użytkownik usunięty
aguxd

Ja 30% i chyba też się pójdę pociąć!

ocenił(a) serial na 5
aoi7

U mnie 65% :o po prostu nie wierze! Jednak kicz kiczem, ale mimo wszystko to gówno wciąga jak cholera. Czasem rzeczywiście jak nie ma nic w tv to oglądam jakieś trudne sprawy czy jakieś pamiętniki, głównie dla polewy :D Zgadzam sie z rogilem, również mam z tego niezły ubaw w każdym odcinku i wydaje się on taki ...nie wiem jak to ując... "prawdziwy" mimo słabej gry aktorskiej.