z tego co czytałam to karen będzie z tym facetem co poznała go na tym przyjęciu. Ja bardziej wolałam bym by była z tym fotografem u którego pracuje fajnie by ze sobą wyglądali uważam że jest to ciekawa postać jak myślicie
To nie będzie z tym fotografem?? Jesteś tego pewna? To ja tylko po to oglądam ten serial
po dzisiejszym odcinku stwierdziłam że ten fotograf ben jest fajny i chciała bym żeby karen była z nim a ten barman wogóle mi się nie podobał
UWAGA, SPOILER!
z tego co wiem Karen będzie się miotała między nimi dwoma, ale w końcu wybierze fotografa ;) za to Lynn będzie obracała młodszego :P
skąd masz te spoilery? a nie wiesz może skąd ściagnąć odcinki? bo wyjeżdżam i nie oglądnę tego.
kuzynka ogladała w Stanach, więc nie ręczę za ich prawdziwość, może coś źle zrozumiałam...na youtube był niedawno jeszcze finałowy pocałunek Karen i Bena (o ile dobrze pamiętam imię tego fotografa),ale chyba usunęli.
co do odcinków, jeśli nie znajdziesz na emulu albo innym p2p, to raczej nigdzie nie ściąniesz.
szukam już pół dnia, ale może w końcu znajdę. A myślę, że jednak Karen będzie z Benem bo po co w ogóle dawali by te zbliżenia na zrozpaczoną twarz Bena gdy Karen wsiada z Lucasem(czy jak mu tam) do samochodu.
Dziewczyny jak znajdziecie jakieś linki na you tube albo gdzieś to dacie znać? Bardzo bym prosiła. A tak przy okazji to widziałam pełny sezon czy jakoś tak na ebay'u do kupienia tak do 130 zł ale wątpie by ktoś się skusił jak by ktoś był jednak chętny to daje link:
http://cgi.ebay.pl/Beautiful-People-The-Complete-Series-DVD-Box-Set_W0QQitemZ140 032076825QQihZ004QQcategoryZ115526QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ok, wypytałam kuzynkę o to i owo ;) cuda się będą działy
(spoilery!)
m.in. Anabelle okaże się lesbijką (a raczej bi), Sophie będzie z Chrisem, ale okaże się, że on ma dziecko, wspólniczka Lynn będzie narkomanką...
a Karen będzie z Benem :] podobno bardzo go zmieni, i będą śliczną parą, choć krótko... bo narazie będzie z tym drugim. ale w końcówce ostatniego odcinka Karen znajduje jakiś list u Bena, wkurza się i wychodzi, czyli jednak nie będzie happy endu. najgorsze jest to, że ostatni odcinek kończy się niewiadomo jak, bo mieli kontynuować serię, tyle, że zdjęli z anteny... i nie wiemy, jak naprawdę kończy się historia Bena i Karen ;)
a na youtube nic nie ma, oprócz 9 odcinka w kawałkach ;/
nie było :(
btw, szkoda, że tak szybko się skończył motyw z tym Steinem czy jak mu tam, który miał sypialnię wytapetowaną zdjęciami Karen, mógł wrócić jako psychopata i napastować Kerrsów, to by było ciekawsze niż te wszystkie sztuczne wątki miłosne :P
Chris na pewno ma dziecko??Na onecie pisalo ze opiekuje sie zona i dzieckiem brata..lepiej zeby nie mial,chcialabym zeby cos bylo z nim i z Sophie...
czyli w ogóle nie ma 2 sezonu? Myślałam, że będzie bo wszędzie pisze np. pierwszy odcinek sezonu pierwszego.
Szkoda, że tak beznadziejnie się kończy. Tzn. że nie ma zakończenia.
Ja też bym chciała żeby dać znać, jeśli kto znajdzie odcinki do obejrzeia, bo również wyjeżdżam. Jeśli nigdzie nie znajdę do obejrzenia, to może skuszę się do kupienia ale 130. złoty? trochhę dużo jak na obejrzenie tylko raz...ale hm..pomyślę:)
czyli co tego serialu jest tylko 16 odcinków?? ojej :( to szkoda, ja również wolę żeby Karen była z Benem i cieszę się, że tak będzie, chyba tylko po to to oglądam ;p;p