PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78730
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

MYSLE ZE LEPIEJ NIE MOGLI TEGO POKAZAC,NAJLEPSZE I NAJBARDZIEJ REALNE SCENU TO MORDERSTWO,WIZJA LOKALNA I AWANTURKA IGORA Z POLICJANTAMI ZE WSI GDY ZALOZYLI KAJDANKI OJCU RENATY.RURA-BOMBER ..TROSZKE GORZEJ ALE TEZ NIEZLE NO I NIEWYJASNIONA SPRAWA NR.BARSZCZYKA U VAN-DAMMOWEJ.(CZYZBY WKRETKA GEBELSA??)

OGOLNIE SERIAL MYSLE, ZE WRACA NA WLASCIWE TORY I JEST CORAZ LEPIEJ

ocenił(a) serial na 10
obserwator_4

no nie wiem mi jakoś cosik nie pasi w tej 3 serii, to już nie ten stary, dobry, mało znany PITBULL ale i tak przyjemnie sie ogląda

ocenił(a) serial na 9
obserwator_4

Wkrętka raczej nie bo numer mial format 6** 997 *** wiec napewno psiarski.

obserwator_4

Chłopie nie musisz krzyczeć - wyłącz CapsLocka...

A lincz we Włodowie masakra, koleś który zagrał tego świra kapitalny.
Świetnie pokazano klimat wiejskiej policji od łapania kur.

Ogólnie odcinek 10/10.

ocenił(a) serial na 9
obserwator_4

Co do Pitbulla a dokładniej trzeciej serii. Brakuje mi tego za co ten serial zachwalałęm wszystkim, goła prawda bez zbędnego opakowania. Brakuje mi brutalności, patologii w fabryce, czy chociażby przekleństw. Profil Desperskiego coraz bardziej przypomina profil Marka z Kryminalnych (vide ta bohaterska akcja z reklamowka).
Oglądanie pitbulla nie sprawia mi takiej przyjemności jak kiedyś. Niestety ale to było do przewidzenia, że w niedziele o 21 nie można puścić dobrego serialu tylko trzeba puscić serial dla mas.

P.S. Po co te efektu specjalne z wybuchami? chodzi mi o efekt ognia na początku przecież takie efekty to byly w amerykanskich filmach w latach 80. jak sie niema pieniedzy na efekty to lepiej ich nie pokazywac niz robić na siłe RAMBO.

ocenił(a) serial na 7
obserwator_4

Zgadzam się z autorem. 2 odcinek kapitalny! Ten psychol na wsi to w ogóle majstersztyk! Brawa dla twórców, po średnim 1 odcinku otrzymałem naprawdę dobry 2.

ocenił(a) serial na 4
obserwator_4

Widzę, że scenarzyści idą w ten zjebany szablon. Mieliśmy tą historię w Kryminalnych i innych serialach... po co?!
Pitbull traci klimat, staje się coraz bardziej przystępny dla matek z dziećmi, coraz wcześniej jest nadawany i coraz bardziej staje się mdły.

ocenił(a) serial na 10
chemicznie_czysta_biel

a w jakich innych serialach?

Czy np. historia z Magdalenki - gdyby była wykorzystana w Kryminalnych - to znaczy że w Pitbullu juz jej nie powinno być?
Czy podobało Ci się bardziej wykonanie Kryminalnych w sprawie linczu we Wlodowie ( ja nie wiem - nie oglądam krym.)? Wątpię żeby było lepiej "wykonane"...

chemicznie_czysta_biel

I co z tego że to było w jakimś innym serialu, To przecież Pitbull zapoczątkował jechanie na realu i ma teraz zrezygnować z najgłośniejszej sprawy ostatnich lat żeby jakiś widz kryminalnych się czepiał ?
I powiedz jak to było zrobione na tvn, bo nie oglądam. Na pewno tam koleś nie mówił że kogoś wyrucha.
W ogóle krytykanci III serii niech powiedzą jak powinna wyglądać ta akcja według standardów I i II serii ?
.