Wiem, że ten serial jest bardzo realistyczny i prawdziwy, dlatego śmierć Moniki tylko jest swego rodzaju tego potwierdzeniem. Z tym że ja tę postać bardzo polubiłam. Szkoda, że nie zobaczymy już w "Pitbullu" Romy Gąsiorowskiej. Jak dla mnie mogliby uśmiercić tę Dżemmę, sama postać może ciekawa, ale Rosati odpowiednio ją pozbawiła jakiegokolwiek charakteru. A z tego też mogłaby być przecież akcja-zemsta Despero... No ale nie ja tu piszę scenariusz, zresztą niech robią to specjaliści.
Popieram w stu procentach :(. Na początku Monika była postacią komiczną (głównie przez to, że była strasznie nieporadna), z czasem stała się pełnoprawną członkinią grupy... Cóż, ktoś musiał odejść, nie oszukujmy się, że praca w policji (a zwłaszcza w takim wydziale) jest bezpieczna.
Oczywiście wielkie słowa uznania dla Romy Gąsiorowskiej. Nie ma sensu dodawać, że grała perfect. Szkoda tylko, że to ona odeszła. Przyznam się bez bicia, że aż się popłakałem ;(.
No, jeżeli ktoś ogląda Pitbulla tylko po to, żeby obejrzeć sobie grupę policjantów rozgryzających kolejną sprawę - niech się nie przyznaje.
Ja Pitbulla oglądam głównie po to, by patrzeć na samych głównych bohaterów - Vega ułożył świetny scenariusz i wymyślił intrygujące postacie. Do tego wszystkiego jeszcze aktorzy dołożyli coś od siebie i powstał BARDZO realistyczny serial. Do każdego z bohaterów już się przyzwyczaiłem, a śmierć Moniki to prawie jak śmierć kogoś znajomego.
Zgadzam się w zupełności. Ten serial jest fenomenem, bo jest realistyczny i prawdziwy. Policjanci nie są w nim supermenami-mają mnóstwo wad i jak, Monika, mogą umrzeć. To po prostu ludzie.
Popieram. Śmierć Moniki to bardzo mocna scena i wątek. Sam serial przedstawia tak realistycznie takie sprawy że na prawdę może to wstrząsnąć człowiekiem.
Jak ktoś był chociaż uczestnikiem wypadku śmiertelnego to doskonale zauważy że w tym serialu jest to odtworzone w perfekcyjny sposób, włącznie z rozpaczą bohaterów, nerwami itd.
Ten serial to diament pośród kamyków.
monika monika monika myślcie co chcecie mam to w dupie ale ja sie w niej zakochałem z taka dziewczyna chciał bym spedzić zycie zajebiscie ładna wąłsnie taki typ urody mi sie podoba najbardziej nie moge przeżyc ze zlikwidowana ja z serialu nie moge sie pozbierać
IMO świetnym pomysłem było to, że jeżeli już Monika miała zginąć (niestety), to żeby nie robić z tego jakiegoś sztucznego dramatu vide telenowele, gdzie bohaterowie giną na koniec odcinka...
Aż czuło się tę nienawiść do bandytów, którzy zastrzelili Monikę. Mocna dawka adrenaliny na cały odcinek - szkoda tylko, że kosztem tak świetnej postaci :(.
Jesłi oglądaliscie prawdziwe psy to postać moniki istniała była w konnej, i żyje może spotkacie ją jeszcze w wawie :) zreszta kwadrat też nie padł, siedzi w pierdlu
Wiadomo dlaczego Roma odeszła z serialu? Bo Mohr chyba przez kasę, nie mógł się dogadać...
ostatni post prawie 6,5 roku temu, a Ty musisz skomentować i wrzucić mi spojler na samą górę forum?
zresztą czego ja się prócz ignorancji, chamstwa i prostactwa mogę spodziewać po internetach...