PitBull

2005 - 2008
8,2 81 tys. ocen
8,2 10 1 80802
7,9 10 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

użytkownik usunięty

Jest tam mowa o tym że Gebels przez 30 lat szukał faceta który popełnił morderstwo i teraz musi się
pospieszyć bo za kilka dni przedawnienie sprawy. Wydawało mi się że w sprawach o morderstwo nie
ma żadnego przedawnienia nigdy, chyba że się mylę, mógłby to ktoś sprostować?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Przypuszczam, że są przedawnienia. Serial jest mocno oparty na faktach, więc chyba głupot w nim nie ma.

W tym odcinku najlepsza jest ta druga sprawa. To chyba najzabawniejszy odcinek tego serialu, lepszy nawet od sprawy wytatuowanego Komiksa, na którego trzy zamachy robili i wszyscy wkoło ginęli, tylko nie on. :D
Koleś napadł na sklep z kosiarkami. A po kilku żartach Despara, że zaraz się dowiedzą o wszystkim co gość zrobił swoją klamką, bo mają takie metody jak na Discovery, śmieszny kolo przyznaje się, że zabił kumpla, bo po pijaku strzelali w lesie do puszek. :D
Ten odcinek jest festiwalem genialnych haseł Despero. Desperski rzuca nimi jak z rękawa + wszystko co dzieje się wokół kopania tych trupów, bo miał być jeden, a się okazuje, że są trzy. Rewelacja. :)

ocenił(a) serial na 10

Prawo karne określa rodzaj przestępstwa i czas po jakim dochodzi do przedawnienia. W przypadku zabójstwa przedawnienie mija po 30 latach. Jedynie zbrodnie przeciwko ludzkości i zbrodnie wojenne nie ulegają przedawnieniu. Myślę, ze troszkę pomogłem.

użytkownik usunięty
przemekfecko

Sprawdziłam i jest rzeczywiście tak jak napisałeś, dzięki :)