PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

zdecydowanie to dla tego faceta nie przestaje oglądać tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
wiktork

Postać Janusza Tracza jest najlepsza w tym serialu gdyby nie on to na pewno bym nie oglądał Plebani tak w nawiasie mam podobny charakter :)

Baal

pfff....a sam to wymysliłeś? <zgon>

ocenił(a) serial na 7
czarownica_kat

Nie!!!!! stwierdziłem fakt coś nie pasuje ?

Baal

a na jakiej podstawie ów "fakt" stwierdzasz?:D

wiktork

jesli juz zdaza mi sie ogladnac jakis odcinek bo sie czasami zdazy to glownie wlasnie dla tej postaci swietnie zagrana pozostali albo slabi albo zalosni serial tez slabiutki

użytkownik usunięty
sincity

tak, tracz to zdecydowanie postać z charakterem, jedyna w tym serialu. no i uwielbiam słuchać mojej babci, kiedy powtarza 'ten tracz to podły, oj, podły..' ...

wiktork

Ja osobiście oglądam dla pewnej dawki chumoru poniewaz jak widze tą wiare ktora gra w tym serialu to mozna niekiedy płakać ze śmiechu...hehe kompletne deb....le ale nie powiem Dariusz Kowalski gra tam bardzo dobrze...szkoda tylko ze tak mało w filmach, widzialem go jedynie w Komorniku.

ocenił(a) serial na 7
PiTeRmEiStEr

A ja widziałem go nielicząc Plebani w dwóch filmach ps. nom szkoda że tak mało jest jego gry w filmach może w tetrze to nadrabia

wiktork

;) W smokingu i muszce mógłby zastąpić Daniela Craiga w roli Bonda.

ocenił(a) serial na 1
Inez_2

Miny strzela właśnie identyczne, tez to zauważyłam. No i ten charakterystyczny dla bonda pociąg do alkoholów. Zauważyliście że Tracz jak już wstaje z swej szacownej kanapy to tylko po to by sobie nalać?

Inez_2

Taa, wyobraź sobie Bonda, metr siedemdziesiąt wzrostu. To może i niezły aktor ale Bond nie może mieć wzrostu Jarosława Kaczyńskiego, no chyba żeby to jakaś parodia miała być. Póki co jakikolwiek polski aktor ma takie szanse na zagranie Bonda, jak ja na poślubienie Marion Cotillard;)