1. Samo Życie
2. Plebania
3. Pierwsza Miłość
4. M Jak Miłość
5. Barwy Szczęścia
1. Samo Życie ( Do rzyci z takim życiem)
2. M jak Miłość (Grunt że nie M jak Matkojebcy)
3. Klan (Teraz to już tylko Klaun)
4. Na Wspólnej (Bożena Dykiel Show vel Maria Ziemba Show)
5. ... Jak sobie przypomnę to dopiszę.
1. Samo życie
2. Plebania(tak samo jak w Klanie najbardziej miażdżą mnie zwiasuny następnego odcinka. Wszędzie jakieś ciekawe, a tu i w Klanie żałosne).
3. Klan
4. Złotopolscy
5. Też nie wiem
1. Klan
2. M jak miłość
3. Plebania
4. Złotopolscy
5. Samo Życie
6. I jeszcze coś tam o zakonnicach (wiadomo że TVP1)
Cięszko mi powiedzieć który z serialów pierwszej czwórki jest najgorszy. Wszystkie to nic niewarty śmieć.
1. Złotopolscy
2. Samo Życie
3. Na Wspólnej
4. Plebania
... a reszta jest przynajmniej [niezamierzenie ;D] śmieszna
1. Pierwsza miłość (prawdopodobnie najgorszy gniot wszechczasów)
1. Klan
1. M jak miłosc
1. Plebania
1. Na wspolnej
specjalne wyróznienie dla gniota zagranicznego : Moda na sukces
Mógłbym dopisać jeszcze z dziesięc tytułów ale szkoda mi czasów. WSZYSTKIE bez wyjątków polskie telenowele to jedno WIELKIE BAGNO
A ja bardzo lubię współczesne polskie seriale komediowe i telenowele. Wszystkie są super,mają u mnie 10 i są w ulubionych. Nie lubię starszych filmów i seriali a ludzie się nimi zachwycają
1. Klan
2. Pierwsza miłość
3. Samo życie
4. Złotopolscy
5. Na wspólnej
Tak w streszczeniu...
Pozdrawiam.
1. Samo życie
2. Plebania
3. Klan
4. M jak miłość
5. wiele, wiele innych, np. Barwy szczęścia, Na wspólnej, Majka, Moda na sukces, Pierwsza miłość
Na wyróżnienie również zasługują: Siostrzyczki, Dom nad rozlewiskiem, Synowie i inne badziewia co moja babcia ogląda...
żal mi was . nie oglądacie żadnych seriali, i mówicie że te są do kitu . A one są najpopularniejsze ...
Polskie seriale to jeden wielki gniot!!! Masakra jedno gorsze od drugiego. Najgorsze szmatławce to Klan, Plebania, Samo życie, M jak miłość. I jeszcze ile jest tego szajsu! ZAl jeszcze jakies Ojce Mateusze, Rancza... i wiele innych! Jak to można oglądać wogóle?!
Tak Ci zryją beret że hej!!!
Pozdro dla antyfanów xD