PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339853}

Podróżnik

Traveler
2007 -
7,8 969  ocen
7,8 10 1 969
9,0 2 krytyków
Podróżnik
powrót do forum serialu Podróżnik

Bardzo dobry

użytkownik usunięty

Po pierwszym odcinku uznaję ten serial za bardzo dobry i z potencjałem.
Czuję, że akcja jeszcze bardzo ciekawie i zaskakująco się potoczy :)

użytkownik usunięty

Też tak myślę. Oglądałem na razie 3 nowe piloty (Heroes i Jericho) i Traveler wypada najlepiej. Bardzo dynamiczna akcja, zdjęcia Nowego Jorku i zagadkowa fabuła. Może być naprawdę nieźle. Szkoda tylko, że serialu nie ma w jesiennej ramówce. Prawdopodobnie zacznie się dopiero w styczniu.

użytkownik usunięty

Przewidywana data emisji to 1 stycznia ;)

ocenił(a) serial na 10

Świetny serial sie zapowiada, szkoda ze tyle czasu trzeba czekać.

Mam wrażenie, że ABC chciało zrobić coś w stylu Prison Breaka :) Akcja rwie do przodu, jest ciekawie i dynamicznie, ale nie zapomina też o budowaniu charakterów i przeszłości postaci :) Z "Heroes", "Jericho", "The Nine" i "Travelera" ten ostatni zaprezentował się IMO najciekawiej, łatwo sobie wyobrazić kolejne odcinki, i w ogóle uznałbym go za najlepszy ze wszystkich nowych, gdybym zaraz potem nie obejrzał "Brotherhood" ;)

ocenił(a) serial na 9
Mariusz_Saint

Również oglądnąłem 1wszy odcinek i co tu dużo mówić zaintrygował mnie. Serial może być na prawdę dobry. Oby tylko dwaj główni bohaterowie umiejetnie (tzn. nie mały fragment w 5 odcinków - jak w Lost) odkrywali kawałek po kawałku tajemnice Willa Travelera. Jeśli tak będzie to wartka akcja i napięcie gwarantowane a przecież o to w tym wszystkim chodzi. Pozdro 4 all