PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340045}

Powrót na October Road

October Road
2007 - 2008
7,3 1,0 tys. ocen
7,3 10 1 1035
Powrót na October Road
powrót do forum serialu Powrót na October Road

Widział już ktoś? Można obejrzeć na YouTube :). ...........................................................................
Fajnie, że wszystko dobrze się skończyło, że Sam jest synem Nick'a, że Janet jest z Eddie'm, że Phil w końcu wyszedł z domu(a Pizza Girl ma imię - Emily :)) i w ogóle, tylko szkoda, że Nick jest z Hannah, a nie z Aubrey :(. Lubię Hannah, ale Nick&Aubrey byli moją ulubioną parą w serialu, a Hannah&Nick byli już przeszłością i Hannah miała brać ślub z Ray'em :/.

btw. Wie ktoś może czemu Owen'a nie ma w finale? O_o

Goku

Hej masz może adres stronki na YouTube gdzie jest finalny odcinek bo mam
cały 2 sezon i kończy się na przyjęciu zaręczynowym Hanny i Raya. Będe
bardzo wdzięczna, strasznie mi zależy na zobaczeniu szczęsliwego
zakończenia bo teraz nic sie nie wyjaśniło.

Haley_2

Sorki ale już znalazłam mini epizodzik gdyby ktoś chciał to jest adres

http://www.youtube.com/watch?v=c2iQgbGbpag&feature=related

Fajny bardzo i super że się powyjaśniało wszystko, Polecam serial :)

Haley_2

hej!
nie ma juz tego na youtube:/
jak ma to teraz obejrzec, jestem wkurzona bo widzialam caly serial i mam teraz nie obejrzec finalnego epizodu?:O
:(

malwinaz86

Włąśnie może ktos bedzie znał stronke z tym serialem bo ja szukam szukam i nie moge znaleść :( a przegapiałam ten ostatni odcinek na fox life bo mnie w domu nie było:((((

ocenił(a) serial na 10
aanetaa2012

Tego na foxlife nie było, to jest tylko w wersji na dvd.

KasekG

nie zgadzam sie poniewaz ja ogladałm ten serial na fox life napewno jestem tego pewna :)

ocenił(a) serial na 10
aanetaa2012

Ja też! Sumiennie w każdą niedzielę o 9 rano, ewentualnie w soboty o 20, i ostatni odcinek był o ślubie Cataldo z Hanką, Nick zrezygnował z tourne, Cataldo w rozmowie z tym parobkiem co pobił Lateke powiedział coś w stylu "musimy uważać żeby nie dowiedzieli się o moim związku z pobiciem" czy jakoś tak. I potem mamy season finale czy jakoś tak, ~30 minutowa produkcja przedstawiająca october road po bodajże 7 latach.

KasekG

Ej a nie wiem może co było w tym odcinku po 7 latach albo gdzie moge go obejrzeć ?? xD

ocenił(a) serial na 10
aanetaa2012

Nie mogę tego znaleźć nigdzie właśnie, i się pomyliłem co do długości bo trwa to 15 minut. Znalazłem za to 'podsumowanie' ostatniego odcinka drugiego sezonu, jeżeli nie oglądałaś: http://www.youtube.com/watch?v=gXdcnyXgspw

Pozostaje chyba tylko kupić sezon drugi na dvd. Ale mniej więcej już wiem co się wydarzyło, przeczytałem dość ciekawy i szczegółowy opis :P

KasekG

A no tak ci szczeże powiem że nie oglądałam tego filmiku i dzieki za jego przesłanie to sobie przypomniałam jak to z nimi było kiedyś :D

aanetaa2012

tutaj jest zakonczenie serialu...

http://www.youtube.com/watch?v=A3oyK0IFxFk

galek78

O superancki był ten filmik normalnie i nareście oni byli razem ;d ahh xD

aanetaa2012

właśnie obejrzałam zakończenie. bleeh ciepłe kluchy. happyhappyhappy. masakra. jedyna dobra rzecz: Ronny jest z Aubrey :D

ikaa

ah i starszy Sam sucks. jak również cała ta szczęśliwa rodzinka