PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340045}

Powrót na October Road

October Road
2007 - 2008
7,3 1,0 tys. ocen
7,3 10 1 1034
Powrót na October Road
powrót do forum serialu Powrót na October Road

Czy warto zdzierać ten serial? Proszę o opinie

klonex

Oglądnąłem. Jak dla mnie nie warto. Klimat fajny nawet, jakieś małe miasteczko, ładnie obrazki, aczkolwiek cała fabuła to jakieś nieporozumienie.
Jak dla mnie ( nie dałem rady oglądnąć drugiego sezonu do końca, stanąłem na 10 odcinku tak mocno już zaczął mnie irytować ) poprostu nie warto sobie zawracać nim głowy.
Pozdrawiam
Bartek

klonex

Nie warto... Obejrzałam każdy odcinek, na szczęście nie było ich dużo tylko 19 i stwierdzam, że nie warto...

ocenił(a) serial na 10
dodsab

Jak nie warto ? Ale każdy ma swój gust mi się podobał ,serial wyroznia sie na tle innych. I wielka szkoda, ze go nie kontynuowali.
Nie ma tu żadnych akcji itp., po prostu samo życie :)) I to w nim podoba mi się najbardziej .

klonex

Osobiście uważam, że warto, ale urywa się bez wyjaśnienia paru kwestii, a kolejnego sezonu nie będzie. ;/

ocenił(a) serial na 9
limowa

zakończenie serialu jest na youtube, wszystkie niedopowiedzenia są tam wyjaśnione.

klonex

Obejrzeć warto, dobry serial, aczkolwiek myślałem, że druga seria bedzię bo troszkę bez wyjaśnienia się zakończyło a tu lipa nie ma..

ocenił(a) serial na 9
owczar80

Są dwa sezony.
Drugi sezon co prawda ma "urwane" zakończenie, ale to dlatego, że serial został anulowany, fragment zawierający sceny zamykające wszystkie wątki można obejrzeć na youtube.