PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=340045}

Powrót na October Road

October Road
2007 - 2008
7,3 1,0 tys. ocen
7,3 10 1 1035
Powrót na October Road
powrót do forum serialu Powrót na October Road

Kiepskawy z lekka... nie wciągnął mnie. Przewidywalny na maxa. Jakoś nie sądzę, by przed nim była długa i pełna sukcesów kariera. Obym się myliła. Będę go oglądać jeśli wygra Emmy lub Złotego Globa. Wcześniej do niego nie wrócę :)

ocenił(a) serial na 7
Aintha

Hm.. Sama nie wiem co o nim myśleć ;). Bardzo lubię Bryan'a Greenberg'a, więc pierwszy odc. obejrzałam głównie ze względu na niego. Pozytytywnie zaskoczył mnie też Lee Norris, dlatego, że nie miałam pojęcia o jego rólce w October Road. Pierwszy odcinek... Hm... Nawet mi się podobał, ale nie zachwycił. Pomimo wszystko mam zamiar obejrzeć kilka kolejnych odcinków, bo piloty bardzo często nie odzwieciedlają całego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Aintha

Mi sie podoba naprawde bardzo. Owszem, jest przewidiwalny ale czasem potrzeba przerwy od skomplikowanych historii zreszta jestem pewna ze wcale akcja sie tak prosto nie rozwinie jak wskazuje pierwszy odcinek. Fanatstyczni aktorzy :)

ocenił(a) serial na 6
matilde

Mnie też się wydaje, że akcja nie rozwinie się tak jak nam się wydaje... Na razie widziałam dwa odcinki i widzę, że się rozkręca:) Niezła była ta akcja z ojcem Nicka i kotem xD