Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,1 tys. ocen
7,7 10 1 1059
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

użytkownik usunięty

Czy was też tak wzruszył ten odcinek? Ja nie mogę otrząsnąć się po śmierci Pauli, tak nagle umarła :( Nie podoba mi się też to, że nagle zrobili już że jest 6 mies później.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10

Mię wręcz przeciwnie bo tak wkurzył i zdenerwował że szok normalnie jeszcze na dodatek Arriaga tak się pa nosi na wieść dziecka nie zwraca uwagi na Lili wcale.

Zbuntowany_RBD

Nie zwraca uwagi na Lili? Przecież to ona się do niego nie odzywa i myśli teraz tylko o pieniądzach dziadka... Wyszedł z niej teraz wredny charakterek. Arriaga próbował się z nią dogadać, a jej zależy na kasie.

Odcinek fajny
- śmierć Pauli - to akurat było smutne, ale od dawna się na to zanosiło
- ciąża Victorii - urodzi małego Arriagusia ;)
- ciąża Adriany i jej wspólne mieszkanie z Beatriz i Guillem
- wspólny interes Guzmana, Arriagi i Salsera
- Nikki pogodziła się z Politą i Jeanem-Marie - hehe, jak to powiedziała odkąd codziennie ściele łóżka, zamiata podłogę i pierze ubrania, zaczęła doceniać ich pracę
- intrygi Anibala - ale on ma charakterek
- konflikt Arriagi i Liliany

Akcja mknie do przodu, dużo rzeczy się dzieje, muszą się śpieszyć, bo już niedługo do końca.

Mnie się podoba przesunięcie akcji o 6 miesięcy później. Według mnie takie zabiegi są OK.
Lepiej tak, niż pokazywać wszystko od a do zet, ślimaczyć akcję i przynudzać.

Vanessa100

Właśnie, ja też się cieszę, że po śmierci Pauli był przeskok, bo znowu przez kilka odcinków byłby płacz i lament, jak po śmierci Cristiny. Chociaż akurat Pauli mi było szkoda.

Czy nagle to bym nie powiedziała. Była chora, miała diagnozę wiedziała, że niedługo odejdzie z tego świata. I wg mnie dobrze, że zrobili ten przeskok czasowy.