PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

Prosto w serce

ocenił(a) serial na 1

0/10 !!
Kochani, po brzydULI na wiecznie świętego i nieskazitelnie pięknego Bobka już nie można patrzeć, Socha przechodzi samą siebie grając coraz to większe idiotki, Mucha ma do zaprezentowania tylko nogi i biust bo jej twarz okraszona ciągle tą samą miną nie wyraża już zupełnie niczego.
Akcja jest nudna i banalna, dziwi mnie tylko iż Pani Kasprzyk zechciała zagrać w tym głupkowatym serialu.

bombel84

zgadzam sie, zawiodlam sie bardzo. Po BrzydUli niestety nadal nie ma nic, co moze zainteresowac i rozbawic widza :(

ocenił(a) serial na 1
bombel84

Za to jak zwykle Braciak gra fenomenalnie tylko On ratuje ten shit.Co do Kasprzyk moja opinia jest inna :)

bombel84

Dokładnie.
Ty tam na górze, gdzie grzmoty i błyskawice? XD
Bardzo słabiutkie toto "Prosto w serce".
Zresztą - to było absolutnie do przywidzenia...
Jeno teraz TVN kreuje Muszkę na swą gwiazdkę, miast Jakąś Nikomu Nieznaną Panienkę)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Zgadzam się. Jeśli chodzi o Bobka uważam że lepiej wygląda bez brody, wtedy jest dużo przystojniejszy, i w dodatku z brodą wygląda jakby był zaniedbany.

bombel84

Zupelnie im to nie wyszlo, Mucha ma w sobie tyle energii co pensjonariuszka domu spokojnej starości Szumiące topole więc na bokserkę się nie nadaje, Bobek jest zabawny kiedy próbuje byc macho, inni aktorzy żywcem wyciagnięci z Brzyduli. Tam się nic nie dzieje, w kółko mowa o jakichs dzieciach. Pamiętam pierwowzor z oreiro i araną. Pamiętam tez sceny jak kłócili się i ona np go uderzyła a potem on ją. Wyobrażacie sobie jak Bobek i Mucha pobiją się? Arana to był prawdziwy facet a Oreiro miała temperament i można było uwierzyc że to boserka. Bo Mucha jest taka waleczna że co chwile tylko pokazuje pięsci. Do tego jej irytujący narzeczony Czarus, w oryginale on był zabawny a nie żałosny. Po co robią ten serial w polskiej wersji zamiast puścic o tej samej godzinie oryginal? Zapłaciliby tylko za licencję i oglądałoby to więcej ludzi, nie musieliby wkładac kasy w kręcenie serialu i promocję. Nie wyszło im to, widziałam pierwsze kilka odcinków i to jest naprawdę masakra. A co najlepsze to ma miec ponad 100 odcinków, ciekawe kto wytrwa chociaż do 50. Nie podoba mi się że TVN uparł się żeby kręcic seriale znane na świecie w swojej wersji, a wystarczyłoby tylko puscic oryginały. Może niech spróbuja nagrac swoją mode na sukces? Z talentami aktorskmi swoich gwiazd to byłaby najlepsza produkcja.

ocenił(a) serial na 1
alien_2

Święte słowa!!! Ja za to niedawno oglądałam sos mi vida, oglądałam akurat odcinek w którym Monita prezentuje sukienki Conztanzy.... Wygląda pięknie!!! A czy ktoś wyobraża sobie Muchę w takiej właśnie roli? Modelki? Bo ja nie bardzo....

Nucca

Ja bym chętnie obejrzała Sos mi vida a nie jakąś pseudo kopię. Lubię Oreiro i Aranę bo między nimi serio widac chemię a tutaj? Lipa

bombel84

Dopiero 11 odcinków, a już oceniacie negatywnie i pewnie stawiacie 1. Czy Socha gra większą idiotkę niż w brzyduli?? LOL nie powiedziałabym. Ja jak na razie jestem zadowolona bo spodziewałam się katastrofy, a jest całkiem nieźle i coś się dzieje w każdym odcinku.

bombel84

Napisałem recenzje tego serialu i czeka na akceptacje. Wyraziłem zupełnie taką samą opinie ale załoga Filmwebu chyba lubi TVN bo już raz próbowałem napisać krytyczną recenzje jednego z TVN-owskich seriali i nie przeszła.

użytkownik usunięty
Pablo991i9

Zgadzam się z Airieu.
Akurat, że BrzydUla powstała to nie żałuję, bo tam twórcy starali się dać coś od siebie. Coś po sobie pozostawiła, różniła się od innych polskich seriali. Nie było zastojów, bezmyślnego zżynania od A do Z, tylko własne koncepcje, w pewnym stopniu pomysły, inne osobowości postaci, czasem nawet bardziej przekonywujące. ( Choć może to dla Polaków...ale w końcu o to chyba chodziło...była to polska wersja.;) ) Tworzące...coś innego, coś własnego. W dodatku znalazły się jakieś oryginalne charaktery i sytuacje, które mogły zwrócić uwagę. Przez to były one pamiętne i nie pozwalały się nudzić. Żywioł, ciekawe ( czasem śmieszne ) dialogi, pomysł. Aktorzy czuli swoje role i widać, że byli nimi pochłonięci. Tutaj?? Nic się z tego nie ostało. Nawet nieźli aktorzy z BrzydUli często nie mają się jak wykazać.
TVN chciał pójść za ciosem, ale nie tędy droga. To że RAZ udało im się tchnąć życie w jedną z wersji oryginału, nie znaczy że są zdolni robić to ZAWSZE, czy zajmować się tym cały czas, z KAŻDĄ zagraniczną produkcją. To teraz będą tak z każdą zagraniczną telenowelą robić?? Chyba nie tędy droga polsko Ty moja.;)

ocenił(a) serial na 6

Szkoda tylko, że to nie TVN robi ten serial. To raz. A dwa - recenzję to sobie możesz napisać, jak skończy się cały serial.
Serial bardzo fajny, może się komuś nie podobać, ale tylko kretyn mógłby dać 1. Nie przesadzajmy lol. I skonczcie z tą Sos Mi Vida. To jest INNY serial, jest tylko NA PODSTAWIE.

użytkownik usunięty
t0meg

Nie wystawiłem żadnej oceny. Nie ocenie czegoś, co tylko zacząłem oglądać...ale na tym się skończyło. Wystarczyło jednak do rozeznania się w terenie. Poza tym...wszystko ma swoje granice.
TVN jest odpowiedzialny za istnienie tego więc...nie wyskakuj tu z takimi "mądrościami", o wielka obrończyni.
Potrafimy tworzyć: M jak miłość, Plebanie... tym możemy się pochwalić. Reszta to produkcje NA PODSTAWIE i wygląda na to, że dłuugo się to nie zmieni, co jak widać będzie mieć nawet coraz gorszy wpływ na te podróbki. Zresztą, co tu się dziwić. Prawie ta sama ekipa kilka miesięcy temu nakręciła 235 odcinków, a teraz zaczynają od nowa i to PRAWIE O TYM SAMYM. Ech, czasem żal mi tych naszych aktorów, bo wbrew opinii niektórych, uważam że gdyby mieli okazję/szansę do wykazania się i ukazania swej wszechstronności...udowodniliby to, daliby radę. Czasem da się zauważyć u nich ten potencjał. Na razie jednak okazji nie mają zbyt wiele, tym bardziej jeśli będą trzymać się ( prawie ) identycznego schematu, ale...może się doczekam...kiedyś.;)

ocenił(a) serial na 6

wydawalo mi sie ze mucha jest całkiem udaną aktorką.. a tu co? klops w sosie własnym.. chyba pojde na casting skoro tak mało ma polska aktorow ze aż sie niedobrze robi jak sie oglada ciagle te same gęby.. szkoda że dereszowskiej nie ma.. serial byl by dla mnie latwym srodkiem na wymiioty. nie wiem wogule co ma wnosic ten serial tak durnymi wątkami że głowa boli ??? byle co żeby tylko coś leciało w szarą denną pogode w tv ??
zreszta sorry.. na zaden casting nie pojde bo dlugo mieszkac w (niestety) ojczyźnie nie zamierzam :)