PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635422}

Przyczajony

Hidden
2011 -
6,7 162  oceny
6,7 10 1 162
Przyczajony
powrót do forum serialu Przyczajony

Harry Venn zostaje poproszony przez tajemniczą Ginę Hawkes, aby znalazł zaginionego świadka potwierdzającego alibi jej klienta. Harry zostaje wciągnięty do śledztwa w sprawie śmierci swojego brata (sprzed 20 lat). Bardzo szybko okazuje się, że trafia na zawiłą konspirację sięgającą aż do serca brytyjskiego rządu. (xvidasd) Polecam

ocenił(a) serial na 8
camtra_2

Serial naprawdę doskonały Ci angole to jednak potrafią.....

ocenił(a) serial na 6
big

Co ci Angole potrafią bo nie rozumiem? Ten serial byłby godny polecenia, gdyby nie zakończenie, a właściwie jego zupełny brak. Nie dowiedzieliśmy się zupełnie nic. Co miało z tym wszystkim wspólnego morderstwo sprzed 20 lat, w którym brał udział główny bohater i o którym było tyle mowy przez cały czas. Kto zabił i dlaczego rodziców Niny, również tego się nie dowiedzieliśmy. Co się stało z Elspeth? Wszyscy jej wspólnicy zginęli, a o niej zupełnie zapomniano. Kto stał za Markem, bratem naszego głównego bohatera. Wszyscy sądzili, że nie żyje a tu chłopina pojawił się nagle bez żadnego wyjaśnienia. I po co był ten zamach na premiera i cała ta afera tego też się nie dowiedzieliśmy. Ten serial to strata czasu i zawód na całego no chyba że ktoś lubi oglądać coś bez sensownego zakończenia to wtedy proszę bardzo. A potencjał miał spory bo generalnie odcinki były w miarę emocjonujące, ale niestety nigdzie nas ta cała historia nie zaprowadziła.

ocenił(a) serial na 7
delta1908

Wszystko było wyjaśnione w filmie,musiało to umknąć twojej uwadze.

ocenił(a) serial na 6
jacpod

Trochę czasu minęło, więc i tak już sobie nie przypomnę, a oglądać od nowa nie planuję. Popatrzyłem po różnych innych forach i tam odczucia są dość podobne do moich, czyli zero wyjaśnień. Jeśli jednak masz ochotę rozwinąć temat przytaczając argumenty na poparcie swojej tezy o tym, że nieuważnie oglądałem, to będę wdzięczny.

ocenił(a) serial na 7
delta1908

Mój wpis powstał tuż po obejrzeniu filmu,ty oglądałeś ponad rok temu,więc tak czy siak musisz polegać na mojej relacji.Moim wpisem zachęcam cię do ponownego obejrzenia,nic więcej.