PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

Bardzo dobry!!!

ocenił(a) serial na 9

Jak po 1 odcinku to jestem zachwycony. Klimatyczny kryminał jakiego w Polsce brakuje. I Agata Kulesza swoją rewelacyjną grą aktorską idealnie wpasowywuje się w odtwórczynię głównej roli. Reszta obsady bez zastrzerzeń, fabuła bardzo wciągająca. Jeżeli utrzyma poziom, śmiało będziemy mogli go nazwać polskim serialem roku...

ocenił(a) serial na 5
lukisz98

Na razie polskim serialem tego roku jest Rojst. Pilot Pułapki póki co taki sobie.

czlowiekfrank

A ja się nie zgodzę. Po obejrzeniu obu seriali stwierdzam, że Pułapka wypada lepiej od Rojst. Niestety, ale Piotr Fronczewski (bardzo zresztą lubiany przeze mnie) zbyt nachalnie kojarzy mi się z Panem Kleksem i tatuśkiem z rodziny zastępczej. Sam tembr jego głosu wywołuje już we mnie te skojarzenia.

ocenił(a) serial na 5
Brzozka1

Pan Kleks na razie najwięcej nagrał się w prologu. Więc inne rzeczy na razie najbardziej przemawiają u mnie za Rojstem: przede wszystkim klimat, lepsza fabuła i czuć większy rozmach budżetowy. W Pułapce w pilocie to na razie za wiele się nie wydarzyło. Miałem wrażenie, że oglądam 13 powodów. Ale może w kolejnym odcinku się trochę więcej rozwinie ;)

lukisz98

Jestem po pierwszym odcinku i serial bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Trzyma poziom. Oby tak dalej!